Laptop töltő csatlakozó megsérült. (HP 250 G4) Ki tudja a vezeték kiosztást?
Köszönöm válaszodat , sikerült beregisztrálni.
Ezt a segítséget kaptam:
A két fekete test/GRND1-2/ , a két piros a pozitív/DC PIN1-2/ , a maradék háromból 2 /AD+/a csatlakozó led világítása hogy tölt e vagy sem /fehér vagy borostyán színben világít/ és a centerpin/limit signal/ - de ez csak tipp! Mérni kéne!
Megpróbálom ezt a verziót.
igen hiaba keresgeltem en is csak azt tudtam meg hogy van benne egy led
akkor az a toltes visszajelzesert felel
de hova kotod oket? Mert ledhez kellene... kell egy olyasmi/ugyanolyan led mivel akkor ezek kimenetek
es igen 3pines ha o ugyselyti az lehez az "erzekelo" pin akkor lehetseges hogy az, azt azzal a 3. Pinnel kell osszekotnod az adapteren
tudod ha nincs centerpin akkor valoszinu nem fog akku toltodni es lehet extra energiatakarekosagra kapcsol laptop (hasznalhatatlanul lassu lesz) vagy egyszeruen el sem indul
de hiaba tudod az adapter kiosztasat ha nem tudod melyik a center pin a 3 kozul abban ami a laptophoz csatlakozik
es a 3 bol egyiknek se kellene kimeneti feszultsege legyen addig amig nincs bemeneti vagyis nem tudod bemerni de ezt szakitol kerdezd meg hatha valamelyikben kell legyen kifele is
#15 probalni meglehet, van amelyik laptop nem foglalkozik center jellel, vags biosban kikapcsolhato ez
nezd meg
sajnos ezt beepitettek biztonsagi okokbol sokba, pedig ezzel eppen inkabb tobb problemat okoznak, szerintem
arra figyelj pozitiv-pozitiv negativ-negativ
merd be elotte a piros-fekete az szabvanyos ismert szin, nem tol ki a gyartto sajatmagaval hogy forditva csinalja
nem figyeltem irtad az adapter szineit is
elkuldted ezeket a szakinak aki valaszolt?
Fekete kek feher
eleg rossz igy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!