Laptop töltő csatlakozó megsérült. (HP 250 G4) Ki tudja a vezeték kiosztást?
Köszönöm válaszod , ide nem enged be regisztrálni , többször is újra kéri a beírandó szöveget , legalább 10 szer próbálkoztam , [link]
erre a felületre nem tudok képet feltölteni
mobilon? Probald mas bongeszokkel (asztalin is)
mobilon pedig asztali modon is
de megnezem en ugyse regisztraltam meg ide ideje lenne :P
es nezted e-mail t? Nem lehet sikerult egyszer? Ottnis jelszonal figyelmeztetnek a szovegnel is figyelj ra:
"figyelj a kis- és nagybetűkre"
ez a sorkapocs az , és a 7 vezetékből 3 lesz , hiszen a vezeték másik végéhez más vezeték már nem csatlakozik , csak a töltő csatlakozó ami 3 vezetékes
es ha vennel egy ilyent?
nem tul jo a kep a fejrol
ha ugyse akarod hasznalni akkor miert nem kapod szet? Vagy szeteget, elolvadt?
mivel ertelemszeruen te is lathatod a felismerhetoeket
ellenben a sarga barna feher valami mas mint irtam ezekkel valaminek tortenni kell nem szimplan csak hozzacsatlakoznak bizonyos bejovokhoz
nem akarsz vasarolni toltot oke, de mert a toltofej is serult? (az adapteren tehat)
amugy az jol mukodik? Bemerted?
feltetelezem tehat akkor amit linkeltel a fejbemenet az ami tonkre ment
csak?
es ezt irtam hogy kapdsz szet, mert errol nem irtal ahogy latom
Mivel ha van benne mas is es az szetegett akkor azt mindenkepp venned kell, vagy szerezned valahonnan...
es hazilag... nem tudom milyen profi vagy de ha barmi nem tokeletes lesz (ha amugy "papiron" az is) akkor csak megrosszabb allapotba kerulhet minden
amugy ertem mit akarsz es hogy ez milyen egyszeru lenne de latod hogy nem az viszont hatha megtudni valahol valoban szimplan csak "sorba kotod" oket vagy pedig kell mas is hozzajuk
ezek sokkal jobb kepek pl.
amugy nem sikerult beregisztralnod meg mindeg? Mert ne? Artana egy regisztracioval csomo forumot hasznalhatsz es mindegyiken sok szaki megfordul
szoval nagyan hasznos lenne szamodra
mas hasonlorol nem tudok de ezek eleg forgalmasak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!