Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fagy le, indul újra a...

Miért fagy le, indul újra a gépem videokártyával?

Figyelt kérdés

Van egy gépem amit most raktam össze, de nem tudom feltelepíteni rá a windows-s mert lefagy a biosba vagy a telepítés közben esetleg újra indul. Ha olyan merevlemezt rakok bele amin már van win 10 akkor betölti majd pár másodperc múlva lefagy.

I5 3470, h61m-s2pv alaplap, 8gb ram, rx 570 videokártya.

Elsőnek az is baj volt hogy nem ismerte a kártyát és nem adott képet de bios frissítés ezt orvosolta.

De most a fent leírt a hiba jelenség.

Integrált videokártyával, tehát mikor nincs benne videokártya akkor tökéletesen működik nem fagy nem indul újra. Sikeresen fel tudom telepíteni és telepítés után se fagy le.

Túlmelegedés kizárva, minden jól helyén van.

Táp is fix bírja, egy Be quiet! s6-sys-ua-450w

Több rammal próbáltam minddel ezt produkálja.

Alaplappal lenne probléma a vidoekártya vezérlővel? vagy mi lehet a probléma?

2020. ápr. 2. 16:05
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és ha Integráltal feltettem a windows-t és azután raktam bele a kártyát akkor win logo betöltés közben újraindul, ha betölti akkor meg lefagy a windows.
2020. ápr. 2. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Na most nyilván ha a videokártya nélkül jól működik a gép vele pedig rosszul, akkor a kártyával van a baj. Ki kell próbálni, másik gépben is produkálja-e a hibát, aztán felvenni a kapcsolatot az eladóval (gondolom használtan újítottál).
2020. ápr. 2. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
én újra húznám az egész win10et és a biost updatelném :)
2020. ápr. 2. 17:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem alaplap hiba lehet, mert próbáltam másik kártyával ugyan ezt csinálta.
2020. ápr. 2. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!