Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megérné még fejleszteni a...

Megérné még fejleszteni a mostani gépem vagy inkább egy újat vegyek?

Figyelt kérdés

[link] (gépem adatai)

Geforce gt 430 a videókártyám.

Nem értek egyáltalán hozzá,mennyiből lehetne fejleszteni vagy újat venni.Gta 5/Pubg zni szeretnék normális fps el.

2020. ápr. 1. 18:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha újat szeretnék venni,mi az a árkategória ami kielégítené az igényeimet.Jelenleg asztali gépem van,de ha újat vennék,akkor már inkább laptopot szeretnék.
2020. ápr. 1. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hanyagold a fejlesztését. Egy gyenge második generációs Intel core i3.. Potom pénzekért már 4 generációs használt i5 gépet kapsz, bár nem tudom, hogy mi rá a kereted, de például egy F-es új generációs processzor sem drága egy új számítógép építésénél.
2020. ápr. 1. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Laptop dupla annyiba kerül.
2020. ápr. 1. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha abszolút nincs pénzed platformváltásra, akkor bele tudsz dobni egy i7-et és egy RX470/570 4GB-ot és még 4GB RAM-ot használtan. Ezt szerintem ki lehet hozni 40-ből, ami olcsóbb, mintha újan szeretnél vásárolni. Összehasonlításképp 8GB DDR4 értelmes sebességgel és egy 9-es sorozatú i3 vagy 2-es sorozatú Ryzer3 együtt 40 és akkor még semmi másod nincs.

Ezzel a megcélzott játékok is jól mennének. A kérdés csak az, hogy akarsz-e tényleg egy 8 éves gépet foltozgatni.

2020. ápr. 1. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!