Haldoklik a vinyom vagy mi?
Egyik nap bekapcsoltam a gépet és játszotam vele egy órát és ezt hallotam egy katanást. Utána pedig le fagyot a gép és elment a kép mintha ki lene kapcsolva a gép:S. Pedig a gép az ment ! újra indítom ez várt reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key! utána egy fél órát pihentettem és újra jó:D! Szerintetek haldoklik a vinyom vagy mi? (ja és itt a vinyom Samsung Sp1614N)
Ez lehet táp hiba is??:S
Sajnos lehet(sőt valószinü, hogy a táp) de a tápot ellenörizni nehéz, nem igazán lehet (lehet egy pillanatnyi kihagyás, feszültségingadozás, máskor meg jó), ajánlatos cserélni, nehogy a ramot ill. az alaplapot hazavágja (én sajna :( igy jártam ).
A merevlemezt ellenöriheted a Hard Disk Sentinel-el [link]
és HD Tune-vel az 'Error Scan' fülön [link]
igy legalább a merevlemezt tudod ellenörizni.
ja vagy csak szegény csórinak kontaktos a tápkábele ti meg szarrá ilyeszgetitek
ha ide vinyó tuti a kontakt
ha sata na annál nehezebb a kontakt de közel se esélytelen
húzd ki a tápkábelt a vinyóból tekerj 1 et rajta és úgy dugd visza ha újramegáll haldoklik ha nem akkor5 meg megúsztál 10000 ft elköltését meg nem kell tápért futkosnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!