Haldoklik a képernyőm?
Figyelt kérdés
Ma este már 3-4x elsötétült a képernyőm a laptopomon (nem lett teljesen fekete, halványan látszottak az ablakok, csak totál nem volt fényerő). Alvóba tettem a gépet, majd vissza, és az segített. Lehet, hogy tönkre fog menni? Meg lehet az ilyen javítani, vagy már akkor inkább új laptopot érdemes venni? Sajnos a jótállás már lejárt egy éve (3 éves gép, Toshiba)2011. júl. 13. 22:30
1/5 anonim válasza:
Inverter bedöglött/bedöglik, 10ezer+szerelés kb a díj általában.
2/5 anonim válasza:
Ugyanazt tudom mondani, mint az első, de van még egy tippem:
Nézd meg az energiagazdálkodási beállításokat alaposan, esetleg állítsd default-ra.
3/5 anonim válasza:
2.
nem lenne rossz ötlet, de a rendszer nem tud belenyúlni az inverter áramellátásba, vagy az egész kijelzőt kapcsolja le fénnyel mindennel, vagy semmit, de egy próbát megér, csodák voltak, vannak, lesznek.
4/5 anonim válasza:
"2.
nem lenne rossz ötlet, de a rendszer nem tud belenyúlni az inverter áramellátásba, vagy az egész kijelzőt kapcsolja le fénnyel mindennel, vagy semmit, de egy próbát megér, csodák voltak, vannak, lesznek."
Kár volt beleszólni ....
5/5 anonim válasza:
Nekem egy képkockám "kiégett". magyarul van egy fekete pont a képernyőmön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!