Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hobbi projektekhez dokumentáci...

Hobbi projektekhez dokumentácio készítés, hogyan, mivel, milyet?

Figyelt kérdés
Hobbiból szoktam csinálni apróbb dolgokat, mint képszerkesztés, apróbb pogramok, csináltam még pl blog szerű rendszert (php), titkosítással és kivételkezeléssel (pl ha felhasználó vagy vagy nem vagy bejelentkezve és az admin fülre mennél bármi módon, akkor atiranyit arra az oldalra ami azt mondja, nincs jogod ehhez a művelethez, vagy pl adminisztrátorként szerkesztőként tudsz posztolni, de moderátorkent, felhasznalokent nem, stb), csináltam ilyen Pagination nevezetű funkciót is, csináltam már egy globális csetet is, stb... Ezeket ki szeretném tenni az oldalamra a portfólió szekcióba, de nem tudom, hogyan csináljak hozzá leírást,sem azt, hogy letolthetove tegyem-e,stb... Ötletek?
2020. márc. 15. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Arra hogy letölthetővé tedd e arra a válaszom igen. Minél többen töltik le annál jobban tudják tesztelni és annál tökéletesebb lesz.
2020. márc. 15. 18:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Esrtleg megérné Git-et használni, azon keresztül megosztani?
2020. márc. 15. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!