Ha Blender 3D-ben (v2.82) sikerült egy 2D-s animációt elkészíteni azt hogyan tudom exportálni olyan formátumban hogy el tudjam küldeni bárkinek is?

Render --> Render animation menüpont
Előtte az Output Properties panelen beállíthatod a felbontást, a kimeneti formátumot, színmélységet, stb...
Csak annyi kérdésem lenne még (tudom hülyén fog hangzani), de hogyan kell színnel kitölteni a rajzaimat...
Rámegyek a fill opcióra és kiválasztok egy színt.. de erre csak a körvonal mentén kezdi el körkörösen kitölteni.. (tehát úgy hogy pl: rajzoltál egy kört, fill, szìn: RED, aztán a kör belsejébe kattintva ki kéne az egész kör belsejének piros színnel töltődnie, de ehelyett csak a körvonal mentén lesz egy piros körív az alap kör belsejében.. (tehát úgy hogy egy fehér kör van a kör közepén és nem színezi azt ki)..
Mit tudnék ezzel kezdeni?

@#2:
Én meg már a kérdéseddel sem tudok mit kezdeni. Milyen programról beszélsz egyáltalán? Kissé úgy tűnik, mintha valami tűréshatár nem jól lenne beállítva, ezért túl szűk tartományban érzékelné a kérdéses színt, de a leírásodnak ezt sem tudom igazán megfeleltetni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!