Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha Blender 3D-ben (v2.82)...

Mbk9902 kérdése:

Ha Blender 3D-ben (v2.82) sikerült egy 2D-s animációt elkészíteni azt hogyan tudom exportálni olyan formátumban hogy el tudjam küldeni bárkinek is?

Figyelt kérdés

2020. márc. 7. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Render --> Render animation menüpont

Előtte az Output Properties panelen beállíthatod a felbontást, a kimeneti formátumot, színmélységet, stb...

[link]

2020. márc. 7. 22:24
 2/5 A kérdező kommentje:

Csak annyi kérdésem lenne még (tudom hülyén fog hangzani), de hogyan kell színnel kitölteni a rajzaimat...

Rámegyek a fill opcióra és kiválasztok egy színt.. de erre csak a körvonal mentén kezdi el körkörösen kitölteni.. (tehát úgy hogy pl: rajzoltál egy kört, fill, szìn: RED, aztán a kör belsejébe kattintva ki kéne az egész kör belsejének piros színnel töltődnie, de ehelyett csak a körvonal mentén lesz egy piros körív az alap kör belsejében.. (tehát úgy hogy egy fehér kör van a kör közepén és nem színezi azt ki)..

Mit tudnék ezzel kezdeni?

2020. márc. 8. 07:11
 3/5 tabaki ***** válasza:

@#2:

Én meg már a kérdéseddel sem tudok mit kezdeni. Milyen programról beszélsz egyáltalán? Kissé úgy tűnik, mintha valami tűréshatár nem jól lenne beállítva, ezért túl szűk tartományban érzékelné a kérdéses színt, de a leírásodnak ezt sem tudom igazán megfeleltetni.

2020. márc. 8. 08:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Kiírtam a kérdésben hogy a Blender 3D-ről lenne szó..
2020. márc. 8. 08:57
 5/5 tabaki ***** válasza:
50%
Pompás. Nem egészen értem ugyan, hogy egy 𝘳𝘢𝘫𝘻𝘰𝘵 miért pont Benderben kéne kiszínezni, de próbáljuk meg apránként tovább pontosítani a problémát. Tehát, miféle rajzaidat akarod kiszínezni a Blenderben? -- azt a részét ejtsük is, hogy miért pont ott, majdcsak kiderül valamikor. Hol és milyen Fill nevű Blender-opcióra mégy , és ott miféle RED színt választasz ki? A Blendernek görbe- vagy pontháló- alapú köréről van-e szó? Ha az utóbbiról, akkor alighanem Ngon-felületet használsz, nyilván emiatt egyértelmű a kör belsejébe kattintás, amit gondolom, szerkesztőmódban hajtasz végre. Megmondom egyenesen: Ha mindennek alapján valami halavány elképzelésem kezd is már körvonalazódni, hogy vajon miről beszélsz, az még kevés ahhoz, hogy olyan válasz kerekedjen belőle, amit érdemes lenne itt közzétenni. Mint mindig, most is azt javaslom, hogy tölts föl egy ilyen .blend-fájlt pl. a Google Drive-ra, és linkeld be, hogy magát a problémát lehessen megvizsgálni annak kétes értékű leírása helyett.
2020. márc. 8. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!