Gamer szék kinek, minek?
Aki nem tudná, ezek többnyire dizájnos megerősített forgószékek sokféle beállítási lehetőséggel horror áron. Úgy néznek ki, mintha egy versenyautó ülését tették volna két karfával egy csillagtalpra.
Ültem már 1-2 ilyenben, és különösebben kényelmesnek sem mondanám, főleg a felesleges deréktámasszal, de a fejtámasz értelmét sem látom (főleg ha nem versenyzik az ember). Ráadásul sokan egyszerűen az asztalra támaszkodnak játék közben. Minek egy 50-100 ezer Ft-os, 150 kiló teherbírású szék egy mondjuk 60 kilós embernek? Minek a kartámla? Hogy lehetnek ilyen drágák? Elismerem, nem játszom, de ülök órákat sima irodai széken, ami történetesen nem túl ergonomikus, de nem az ára miatt, és még így sincs különösebb gondom vele.
Aki kicsit is józanul gondolkodik, és van rálátása ezekre a dolgokra, az ugyan azt mondja, mint az első kettő válaszoló. Erre lepontozzátok őket. Milyen logika mentén ?
Bravó !!
Nem én voltam :)
Most 70%-on állnak, láttam már 0%-ot is...
Ez egyébként szerintem csak részben igaz, nem is azt kérdeztem, hogy miért ilyen drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!