Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Realm Royale textúra hiba...

Tele kérdése:

Realm Royale textúra hiba orvosolható?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régen volt egy kis gagyi gépem és letöltöttem az alábbi játékot. Elindult,játszottam de akadozott eléggé ezért letöröltem. Most nemrég vettem egy fokkal jobb gépet,de ugyanazzal a videókártyával 2x annyi ram processzor is erősebb és akadás nélkül megy simán,de textúra hibás. A házon belül teljesen szép,de ahogy kimegyek a füves rétre vagy házon kivülre már összefolyik minden. Erre van valami megoldás? Kb 1éve még nem volt ilyen gond.

2020. febr. 12. 18:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Rendszert és videokártya drivert frissítsd, ha van új verzió.

Variáld a videobeállításokat, próbáld feljebb tenni a grafikát.

Steamen belül a játékra jobbklikk > Tulajdonságok > Helyi fájlok > Játékfájlok épségének ellenőrzése. Ezt várd meg amíg lefut.

Ha így sem jó, próbáld újratelepíteni a játékot.

Mivel régi a kérdés ezért esélyes, hogy ez egy bug volt, mert akkoriban még béta volt a játék. Most újra kapott frissítéseket kb. 2 év után. Érdemes elővenni, jó kis játék.

2022. dec. 28. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!