Letiltott? Nem látom a profilképét?
Figyelt kérdés
Ha valakinek van gmailen profilképe és mikor legközelebb írni akarok és már nem a profilképét mutatja a címe mellett, az azt jelenti, hogy letiltott?
(kérdőjel) Egy másik címről ha írnék, ott mutatja a profilképet.
Ezek szerint amelyikről nek látom, azt a fiókomat letitotta
2020. febr. 12. 14:28
1/3 anonim válasza:
Szürke behajtani tilos "táblát" látsz? Ha igen, az ne mjelenti azt hogy letiltott. Nekem is volt ilyen és egy idő után megjavul... biztos hogy nem tiltott le az ileltő, közben beszéltünk és meg is mutatta, hgoy nála ott volt a kép.
2/3 A kérdező kommentje:
Az e-mail cime kezdőbetűjét látom vagy hogyan...mimtha nem lenne profilkepem. Nekem is olyan van, mert nekem nincs képem feltöltve. Neki van, de már nem mutatja.
2020. febr. 12. 16:30
3/3 anonim válasza:
Írjál neki és kiderül... a visszaír akkor nem tiltot le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!