6 napja minden előzmény nélkül letiltott a facebook. Ilyenkor mit lehet tenni?
Itt van: [link]
A gond az hogy itt semmilyen okmány feltöltési lehetőség nincsen.
Viszont találtam egy űrlapot.
Facebook sugó------> Személyes fiókomat letiltották-------> Egy űrlap volt ott amin feltudtam tölteni az okmányomat, azonban már 6 napja levan tiltva. Se változás se válasz nincsen. Időnként újra beküldtem az okmányt, de azóta is ez az üzenet fogad. Valami tipp/ötlet vagy valami azon kivűl hogy megesz az ideg? Fontos lenne hogy vissza kapjam, oda az elmúlt 9 év emlékem. Nem beszélve arról hogy Instagramon is facebookal voltam belépve, meg egy tucatnyi alkalmazással.
6 napja semmi válasz. Van még remény hogy vissza kapjam?
Miért nincsen egy ekkora cégnek kapcsolati email címe? Szánalmas......
Minden előzmény nélkül SENKIT sem tiltanak le! Téged sem.
Amikor trollkodtál, meg másokat szidalmaztál akkor nem mondtad hogy "Szánalmas", mi ?
Na az a szánalmas!
Megérdemled.
Igen minden ok nélkül!
Mivel 2015 óta nem tettem közzé egyetlen egy bejegyzést sem, nem kommenteltem. Pár emberrel beszéltem facén és ennyi. Instagramot meg pár olyan alkalmazást használtam amivel csak facebookkal lehet belépni. Mivel a facebook nem jó, ezért semmit nem tudok használni.
"Mivel 2015 óta nem tettem közzé egyetlen egy bejegyzést sem, nem kommenteltem."
Lehet, ez volt az oka.
Ahaa..... Tavaly is azért tiltottak annyi embert mert áthágták a facebook alapelveit.....
Az a kérdésem, hogy vissza kapom - e?
Mert nem csináltam semmit.
"Az a kérdésem, hogy vissza kapom - e?"
Most őszintén: Ezt honnan a fenéből tudhatná itt bárki is ?
Biztos, hogy valamivel megsértetted a szabályokat, mert ok nélkül senkit nem tiltanak le. És azért se, hogy régen használtad belső felületét, hiszen mégis használtad, mert sok helyre azzal jelentkeztél be. ERősen gondolkodjál el, hogy mit ökörködtél, itt van egy kapcsolatos infó a sugóból:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!