6 napja minden előzmény nélkül letiltott a facebook. Ilyenkor mit lehet tenni?
Itt van: [link]
A gond az hogy itt semmilyen okmány feltöltési lehetőség nincsen.
Viszont találtam egy űrlapot.
Facebook sugó------> Személyes fiókomat letiltották-------> Egy űrlap volt ott amin feltudtam tölteni az okmányomat, azonban már 6 napja levan tiltva. Se változás se válasz nincsen. Időnként újra beküldtem az okmányt, de azóta is ez az üzenet fogad. Valami tipp/ötlet vagy valami azon kivűl hogy megesz az ideg? Fontos lenne hogy vissza kapjam, oda az elmúlt 9 év emlékem. Nem beszélve arról hogy Instagramon is facebookal voltam belépve, meg egy tucatnyi alkalmazással.
6 napja semmi válasz. Van még remény hogy vissza kapjam?
Miért nincsen egy ekkora cégnek kapcsolati email címe? Szánalmas......
Mint írtam, nem követettem el semmi szabályellenest. Nem hágtam át az amugy is sokak által áthágot szabályaikat.
Egyik pillanatról a másikra kidobot, és közölte velem hogy ,,gyanús dolgot észleltünk, ezért biztonsági okokból kijelentkeztetünk ,,
De hogy mi gyanús mi nem, fogalmam sincs.
Másnap kérte hogy magamról töltsek fel egy képet, hát feltöltöttem. Harmad nap már tiltották, amit linkeltem a kérdésben is.
Felkerestem a facebook sugót----> Fiók letiltás -----> Majd volt egy űrlap amin keresztül becsatoltam hogy én valós személy vagyok. Vagyis igazoltam magam. Azóta se kép, se hang. Ugyanaz a linkelt kép fogadd, de most magyarul.
Szóval valami ötlet? Mert nem csináltam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!