Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elon Musk felszólított mindenk...

Elon Musk felszólított mindenkit, hogy törölje a Facebook-ját! Egy óra alatt, több, mint 10ezren követték őt! Nektek eddig hány barátotok törölte magát?

Figyelt kérdés
Az enyémek közül már 137-en ma délelőtt! A facebook-nak vége, és akik rajta maradnak, azoknak ez már kínos lesz?

2020. febr. 11. 11:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Ilyen értelemben nem használnám egy mondatban a facebook és a magánszféra szavakat. Akit érdekel a magánszférája eleve nem használja."

A magánszférádba tartozik az, hogy használod-e vagy sem. Mi a franc ez az idióta szöveg, hogy "felszólított"? Kinek a kije ő? Tudtommal egy anyagilag meglehetősen sikertelen autómágnás és semmi több.

2020. febr. 11. 16:04
 12/15 anonim ***** válasza:
"meglehetősen sikertelen" lel
2020. febr. 11. 18:03
 13/15 anonim ***** válasza:

""meglehetősen sikertelen" lel"

Termelt valaha profitot a Tesla? Vagy a csávóka bármelyik cége? Direkt kiemeltem, hogy pénzügyileg sikertelen, mert hát az, ezen nincs mit szépíteni. Értem én hogy könnyű a befektetőt pénzét égetni évekig, de most már lassan itt lenn az ideje valamit felmutatnia is, nem gondolod?

2020. febr. 11. 18:14
 14/15 A kérdező kommentje:
13-as, mondjuk Tesla részvény az egekben, lényegében ontja a pénzt.
2020. febr. 11. 19:25
 15/15 anonim ***** válasza:

"13-as, mondjuk Tesla részvény az egekben, lényegében ontja a pénzt."

De ettől még egy vállalat nem termel pénzt. A részvényeknek az árát a piac határozza meg. Ha sokan akarnak Tesla részvényt venni, akkor felmegy az ára. Bíznak abban a befektetők, hogy ez a cég tud valamit és majd valamikor jövedelmező lesz, és még többet fognak érni a részvények, vagy legalább osztalékot fog fizetni.

No már most nekem úgy tűnik, hogy lassan mindegyik európai gyártónak vannak elektromos modelljei, a Hyundai pedig már most tud fele annyi pénzből használható elektromost csinálni, mint a Tesla. Kínáról meg ne is beszéljünk.

Nagyon szép dolog amit csinálnak, csak ebből hol és mikor lesz profit? Ezt hívják lufinak, bár adja az ég hogy ne az legyen és találják fel a spanyol viaszt.

No de vissza az eredeti kérdésemhez: mi a francért hallgatnék én közösségi médiát érintő kérdésekben egy elektromos autókat gyártó cég tulajdonosára?

2020. febr. 11. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!