Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy regisztráljak facebook-on...

Hogy regisztráljak facebook-on? Már sokadjára mondja, hogy "gyanús tevékenységet" detektált

Figyelt kérdés

nem tudok új regisztrációt csinálni, mindig kiírja, hogy gyanús tevékenységet észlel. Mobilnetről, laptopról, üres böngészővel.

Telefonszámot már nem tudok megadni, vannak kamu telefonszámokat adó oldalak, de mikor megadnám neki pl: ezt: +12533009212 visszadobja, hogy érvénytelen. Pedig azt is kijelölöm neki, hogy United states!

Mit lehetne még csinálni?

2020. febr. 1. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Vegyél egy eldobható sim kártyát és kérd arra.
2020. febr. 1. 11:33
 2/3 Alex Fly ***** válasza:

Egy átlaguser számára is megtalálható oldalon levő kamu telefonszámot akarsz megadni és csodálkozol, hogy ezt a gyanús tevékenységet egyből kiszűri?

Esetleg azzal kellene próbálkoznod, hogy az általad elfogadott szolgáltatási szerződést ne akard megszegni már rögtön a regisztrációnál...

2020. febr. 1. 14:44
 3/3 fukapapa27 ***** válasza:
Hát az a telefonszám elég kamu nem nekem de a Facebooknak már az, mert ő el várja, hogy 00361253300921-at írj neki, ha tudnátok, hogy milyen precíz nem is hinnétek! Én például majd 2 órán keresztül kérdésekre válaszoltam mire azt mondta, hogy tényleg én vagyok az csak azért, mert 2 év után haza jöttem a rácsok mögül és persze mindjárt ahogy leszálltam a vonatról csúnyán megkarcoltam és a gépem az szét lopva a Samsung érinthetős helyet kaptam egy Nokia 300 AISHA telt. és már kicsit romlanak a szemeim főleg megkarcolva és nem láttam rendesen a képernyőt és vagy 200x próbáltam bejelentkezni, na azt mikor megcsináltam a vasat és be akartam jelentkezni na ne tudd meg hiába a helyes jelszó meg mit tudom én mondom annyi kérdést amit fel tett + meg kellett csinálnom 100%-ra a biztonsági kérdéseket! :)
2020. febr. 1. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!