Kihívtam egy laptopszerelőt 13000 forintot kért, újratele- pítette a windowst, amit nem kértem, de amikor szétszedte a laptopomat letört egy kis fület az aljáról és kihagyott 2 db csavart. Ez fél éve volt, azt mondja, hogy fél év után mit akarok?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 21:16
1/8 anonim válasza:
Tényleg. Fél év után mit akarsz?
2/8 A kérdező kommentje:
Mikor itt volt, másnap hívtam, hogy 2 db csavart találtam, és a gépem nem lett gyorsabb ! Kijött visszaadta a pénzt és azt mondta, hogy nem szedi szét újra a gépet !
2020. febr. 6. 21:24
4/8 anonim válasza:
Es fel eve is kaptal eleg valaszt, most tenyleg mit akarsz?
5/8 A kérdező kommentje:
Most csak a fél év miatt van ? Amikor másodszor kihívtam, akkor visszaadta a pénzt és nem nyúlt a gépemhez ! Nem verhettem meg, hogy szedje szét újra a gépet !
2020. febr. 7. 09:29
6/8 anonim válasza:
Jó, es konkretan mit akarsz?
Hogy szedje szét a geped? Fel év után? Minek ő, miért nem keresel mást inkább?
7/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz ! Keresek mást !
2020. febr. 7. 19:04
8/8 anonim válasza:
Mi sem vehetünk meg, mert nem tudsz kérdést kiírni, de nem is vagyunk cigányok ezért nem is ez jut eszünkbe elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!