Mi lehet a probléma? Hogyan tudnám megoldani?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm valamit félrenyomott a laptopon, így az Asztal teljesen átalakult. A Tálca felülre került, addig már eljutottam, hogy azt visszatettem alulra. Azonban az eddig az asztalon lévő mappák nem jelennek meg a képernyőn, helyette egy 3x3-as ajánlót tesz ki a Windows (naptár, képek stb.). A megnyitott ablakokat sem tudom letenni a tálcára, hiába jelenik meg a Kis méret ikonja. Azt hittem, meg tudom oldani az Ikonrendezés szempontjának átalakításával, azonban az asztalon nem tudok jobb egérgombbal kattintani. Valaki találkozott már hasonlóval? Hogyan tudnám megoldani?
Köszönök minden segítséget :)
2020. febr. 3. 21:59
1/3 anonim válasza:
Lehet rákattintott a feladatnézetre a tálcán alul a nagyító ikon mellett.
2/3 anonim válasza:
Kicsit elsiettem. Ha erre kattint vissza áll minden a helyére. Olyan kis téglalap alakú ikon, mellette egy függőleges csíkocska.
3/3 A kérdező kommentje:
Kisült, hogy táblagép módba tette!
Köszönöm a tippet :))
2020. febr. 7. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!