Viki0502 kérdése:
Vajon mi lehet az oka? (képernyővibrálás)
Figyelt kérdés
Minap youtube-ozás közben tapasztaltam hogy a képernyő egyszercsak nagyon durván elkezdett vibrálni, az oldal rendesen több darabra "hullott szét", közben a videó hangja is eltorzult(megakadt majd darabosan,belassitva szólt tovább), rendesen ijesztő volt, azt hittem most rögtön befuccsol a gépem. Gyorsan le is csuktam a laptop tetejét de az a borzalmas hang csak szólt vibrálva tovább...majd visszakapcsoltam és azonnal egy Windows frissítés várt. Asus laptopról van szó (vivobook 17) sima nvidia káryta van benne. Szerintetek komoly oka lehetett? Elvigyem esetleg szervízbe?2020. jan. 19. 09:55
1/1 Fsms válasza:
ha fennmarad a hiba jelenség igen. A hiba harweres lehet viszont nálunk egy hasonló esetben az alaplappal volt a gond.
Sajnos erre csak úgy lehet rájönni, h az elemeket egyesével kicserélik, vagy bemérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!