Mennyi időnként kell színes tintasugaras nyomtatón színeset nyomtatni, hogy ne száradjon be, vagy egyéb módon ne károsodjon a nyomtató?
Milyen festékpatron? Eredeti vagy utángyártott?
Az előző Canon nyomtatómat kereken 1 éve vettem. Szeptember közepén kellett bele festéket vennem, akkor fogyott el a gyári. De mivel a gyári patron közel annyiba került volna mint amennyiért a nyomtatót vettem, ezért utángyártottat vettem bele. Nyomtattam vele párat, jók voltak a színei. December elején akartam vele újra nyomtatni, szürke lett a színes képem. Mindegyik szín beszáradt. A nyomtató tisztító funkcióját vagy 10x lefuttattam, semmit sem segített rajta. Tehát az utángyártott festék 2,5 hónapot biztos hogy nem bír ki. Elvittem egy ismerősömhöz, hogy ő mit mond rá (olvastam neten, hogy nem elég másik festéket venni bele). Azt mondta, hogy a fejbe is beleszáradt a festék, ami külön annyiba kerül mint a nyomtató. Tehát nem éri meg, akkor már jobb ha veszek egy új nyomtatót, mert ahhoz akkor rendes festéket is adnak. Mondta, hogy van hogy némelyik utángyártott festék napi szintű nyomtatásnál sem tud kifogyni, hamarabb eldugítja fejet vagy beleszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!