Milyen gépet éri meg jobban venni: Asust vagy Dellt?
Figyelt kérdés
2020. jan. 29. 20:39
2/3 anonim válasza:
Dellt. Prohardver szakmai topikjában ez az egyik leginkább ajánlott márka. Ők meg már csak tudják.
3/3 anonim válasza:
Én alapvetően dell párti vagyok, megfordult egykét laptop, illetve asztali gépük a kezeim közt, igaz üzletiek, na meg asus laptop is, az nem volt üzleti, meg van asus mini pc-m.
Azt kell mondjam dell minden téren kicsit minőségibb,, jobb szerelni, egyszerűbb, több erőforrást fordítottak szerintem a tervezésére.
Viszont asussal sincs bajom, pl. ha gamer gépet vennék akkor inkább egy rog, mint pl a dell g5, de üzletiben, csak dell. Illetve asus vivobookok is elég jók árukhoz képest:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!