Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik éri meg szerintetek...

Pinkocziiii kérdése:

Melyik éri meg szerintetek jobban?

Figyelt kérdés
Hangszóró vásárlás előtt állok , és vagy a Sony Srs xb 32-t vagy pedig a Jbl Charge 3-at tervezem megvásárolni . Nektek mi erről a véleményetek ?
2020. jan. 18. 21:20
 1/1 fukapapa27 ***** válasza:

Hát nem tudom, hogy mire kell neked ezek közül valamelyik hangszóró és nem is akarok bele beszélni de, hogy én 150 euró körüli árat adjak ezekért az ki lenne zárva!

Ha csak nemtom villogni vele, mert, hogy drótnélküli akkor sem értem meg, mert, hogy ennyi pénzért egy hangszórót vegyek aminek a zenéhez annyi köze van mint nekem az űrkutatáshoz?! A számítógéphez vagy laptophoz sem értem a választást?!

Amúgy a JBL-t jobban dicsérték hangszórók össze szinkronizálásánál, hogy megbízhatóbb és könnyebben vezérelhető a Sonyra meg azt írták, hogy a 31 változat jobb volt és lényegesebben olcsóbb is! :)

2020. jan. 19. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!