Videók, képek tárolása?
2008 óta rengeteg képek és videók készültek.Egy 500 Gb-os külső Hdd-n vannak rajta,ami már lassan eléri a 300Gb-ot.Én csak fel másolom a dolgokat és hagyom.A probléma az,hogy mennek rá filmek/sorozatok.A Hdd már nem mai darab kb 4 max 5 éves.Gondolkoztam veszek egy másik külsőt és arra át másolom és a régi marad filmeknek stb.Más alternatíva nem játszik sajnos,mivel a szülők még a külső hdd-t tudják "kezelni".Tudnátok ajánlani valami megbízható adattárolót?
A lényeg bírja és ne adja fel a kulcsot.A válaszokat köszönöm!
Én ezeket néztem:
a wd-k jók!
ha nagyon fontosak az adatok akkor azokat érdemes több helyre is felmásolni.
teháth egy másik külső merevlemezen is legyenek meg - akár egy másik lakásban városban.
vagy a nagyon fontos képekből csinálj fotókönyvet
cewe.hu például
Mindegyik winyo ugyanannyira megbízható, és bármelyik elszállhat hirtelen.
A lassú halált a Smart adatok mutatják, amit megnézhetsz HardDiskSentinel-lel.
Ha ilyen hordozhatódologban gondolkodsz, akkor egy pendrive méretű SSD is játszhat mert bár drágább, de ha leejtik nincs gond.
Amúgy egy NAS, becaatolt hálózati meghajtóként és akkor biztos nem adják kölcsön....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!