Hogyha a TOR alkalmazással lépek fel a darkwebre akkor nem fognak elrabolni vagy ilyesmi? :DD tudom hülye kérdés
Hát ez a kérdés után szerintem te ne menjél a Darkwebre, de ha mégis megtennéd a Tor böngésző mellé izzits be egy VPN-szolgáltatást is Mondjuk a NORD VPN-t és alaposan olvasd át ezt a két cikket főleg az elsőt. Sok sikert! :)
ja és még valami, nézelődni szabad abból nem lesz baj, de ha bármi mást letöltesz,vásárolsz könnyen rád zárják a rácsos ajtót! :)
Azért ez nem akkora gond szerintem.
"A Golem.de kutatói ugyanakkor kiemelik, hogy a VPN forgalom direkt visszafejtése nem volt lehetséges."
MITM támadással túl fontos infókat nem igazán lehet kideríteni, ha a felhasználó nem full idióta :D
Inkább ne játsz a tűzzel.
Nem is azért mert fizikai bajod lehet belőle, de láthatsz olyan dolgokat amiket nem akarnál,
Ahogy az angol mondja
I've seen things that I can not unseen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!