Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Yazio alkalmazással kapcsolatb...

Yazio alkalmazással kapcsolatban lenne kérdésem. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Pl. A hentes tokány saját 176 kcal 100 gr meg van olyan hogy házi az 756 kcal szintén 100 gr. Most akkor hogy van? A tészták tényleg ilyen durvák hogy majd 400 kcal 100 gr? Akkor milyen tésztát egyek?
2020. jan. 24. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Úgy van, hogy bárki felvihet terméket, ételt.

Most megnéztem neked, a 765 kcal-osnál ezek a makrók vannak:

9,1 g ch, 14,4 g fehérje, 73 g zsír.

Ezt biztos valami idióta rögzítette be, mert az kizárt, hogy 100 gramm ételben 73 g zsír legyen.

Az első 176 kalórias pedig biztos, hogy csak a tokányra vonatkozik, köret nélkül, hiszen csak 9 g ch van benne.

Ha mindenképp kész kaját akarsz hozzáadni, akkor én az egészségkonyhás ételeket szoktam használni, azok kb jók.

Persze az lenne az igazi, ha felvinnéd a receptet és akkor saját ételként tudnál vele számolni. Vagy kiszámolod, hogy mennyi van abban, amit főztél és a kész ételt viszed fel.

A tésztáknál is csalóka, mert van, amelyik nyersen van, amelyik főzve van benne az adatbázisban.

Pl 100 gramm száraz barilla tészta 359 kcal, 100 gramm főtt tészta pedig ugyanebből 158 (itt ugye a 100 gramm nagy része víz, ezért kevesebb a kcal)

Pár nap alatt bele lehet jönni, hogy is jó használni. Nyilván az úgy nem működik, hogy minden kajanal azt teszed hozzá, amihez a legkevesebb kalória van írva a listában, mert az nem valós adatot ad.

2020. jan. 24. 14:22
 2/2 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
A hentestokányban nincs tészta. Mindenki olyan körettel eszi, amilyennel akarja.
2020. jan. 24. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!