Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehetséges valahogy játékokban...

Lehetséges valahogy játékokban nagyítani a szöveget?

Figyelt kérdés

Mondjuk elérni valahogy azt, hogy a Windows logo és +/- billentyűkombináció ott is működjön?

Laptopom van. Most szerváltam egy vezeték nélküli billentyűzet + egér kombót mellé, hogy kényelmesebben tudjak youtubeozni és játszani. (Ágyon fekve, kanapén ülve stb.) Előbbire kiválóan be is válik. Utóbbival az a gondom, hogy egyes játékokban ugyebár vannak feliratok, amik távolabbról nézve nem annyira olvashatóak, és ez így kicsit szemrongáló is. Valami mód nincs arra, hogy nagyítani lehessen, akárcsak átmenetileg pár pillanatra?

2020. jan. 25. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem játékokban csak a felbontás csökkentésével tudsz felíratot növelni.
2020. jan. 25. 13:06
 2/2 A kérdező kommentje:
1: Egy játékban próbáltam ezt. De a felbontás változtatásával sem vált olvashatóbbá a szöveg.
2020. jan. 25. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!