Miért van az hogy 60fps vagy felette mikrolaggok, képtörés lassab videorészek játékokban?
Konfigom 3770 3.4 4~1ghz
win 10 pro 64 bit
gtx 1060 6gb
16 gb ddr3 1600mhz
600as bi quiet táp gold+os
250es ssd Kingston
Nem értem hogy játékoknál főleg videórészeknél mikrolaggok,képtörés lassulás jelentkezik pedig 60 fps felett van. Ami játékok szépen futottak most annál rosszabb jóval. Drivereket frissitettem mégis. Videokártya driveket többet probáltam mégis csinálja. Akor is észre vehető a képtörés és lagg ha letörlöm a vga drivert és a zöld csik ahogy megy abban is látszik ahogy szalad a csík.
Több játéknál van ez!!!! Mindent kicseréltem szó szerint csak a procit nem és a vízhűtést nem cseréltem le másnál ugyan ilyen konfigon 60hzes monitoron gyönyörűen futnak a játékok nálam meg mintha 20 fpsel játszaná le a játék videóit pedig 60 felett van és játékokban mint pl gta 5 a természetrésznél laggol pedig ezelőtt nem. Nem értem mi lehet a gond.
Még mielőtt megkérdezitek vga szervizeltetve volt és nem találtak semmi hibát. Vga nélkül is azt csinálja, vagy másik vga-val is azt csinálja! Mi lehet a gond??????????????
megnéztem de videonál miért vn mikrolagg és akadás?
Te azt akarod mondani a videoval kapcsoljam be a vysnc és elmulik a hiba, de nem mert játéknál tökéletes az igaz de a videóknál mint pl assassins creed 3 remastered-nél az elejénj már lagg van pedig 63 fps vsync nélkül. Na szoval vagy korlátozzam a riva tunerrel vagy kapcsoljam be a tripla puffert és a vysnc-t a vezérlőpultba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!