Win10 miért ilyen?
Sok operációs rendszert használtam már de ilyen rosszat mint a 10 sose.
Pár hete raktam újba de nagyon rossz. Néha az áruház összeomlik volt már fagyás tálca fagyás kék halál HDD felpörgetése néha, Win7-el sose csinálja. Unokaöcsém ismerőseinek az SSD-t tette nekik tönkre.
Itt még tudnék mesélni róla de akkor írhatnék egész éjjel.
Tele teszi egyes alkalmazásait reklámokkal a jövőben.
Hamarosan a rendszerben is kell majd nézni reklámok.
Az érdekes hogy egy fizetős rendszerért nézni kell reklámot, feltelepít magától Spotify Netflix és fut feladatkezelőben
Én nem szeretem hogy minden szemetet feltelepít játékot stb, valamelyiket le lehet törölni de akkor is bosszantó, Windows 7 nem csinált ilyeneket és az ingyenes Android és Linux sem csinál ilyent.
Tegnap rá kattintottam a alkalmazás ikonra a start csempére és egyből telepítette fel a Netflixet.
Pár éves gépem van.
Szia
Egyetértek a kérdezővel!!
Lenovo G510 fényerőt nem lehet állitani.
A grafikus beállitásnál pedig nem lehet elltalálni a normálisan.
Erős fény szétégeti a szemeimet..
A fényképek minősége élvezhetetlen ami a WIN7 ben tökélets volt...
Fos az egész
# 11 Még jó, hogy ezt egy karosszékben ülve olvastam, különben leestem volna a röhögéstől a földre. 🤓
Tényleg azt hiszitek, hogy ez a Windows 10 hibája ?
Minden ilyen apróságra van megoldás, csak utána kéne olvasni, akár itt, ezen az oldalon!
Hangsúlyozom, ez NEM a 10 hibája, vagy a hiányossága, hanem a felhasználóé!! Persze egyszerűbb rákenni a rendszerre, mint belátni a saját bénaságunkat.
Igen, ilyen vagyok, ezt belátom. De most ebben az esetben hol látod a kötekedést ?
Leírtam, hogy nem mindig a rendszer a hibás mindenért, sőt. Éppen ellenkezőleg. Ez esett neked ennyire zokon ? A pofám leszakad.# 😀😀
naponta több gépre is telepítek Win10-et, és soha senki nem panaszkodott még ilyenekre amit leírtál. Vajon miért ?
Valamelyik gépen észre lehet venni valamelyiken nem, ez szerintem csak szerencse.
5 Éves gépem van, igaz nincs hozzá win10-es driver.
Gépem adatai:
TÁP: FSP 400W HEXA
Alaplap: MSI H61M-P31 (G3)
Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz
Ram: 8GB DDR3
SSD: Adata 128 GB
Merevlemez: Toshiba 1TB
Merevlemez: WD 1TB
22x dual layer DVD író
Videokártya nincs
nem tudom hogy rengeteg embernek mi a baja a win10-el.
két gépen használom, minden nap futtatom a windows updatet tehát 1-2 napon belül mindig felmennek a frissítések a kiadásuk után.
Egyszer se omlott még össze.
Egyszer se fagyott be
Az ssd-k és hdd-k hibátlanül működnek
pedig aztán kaptak már bőven írást az ssd-k is benne nem keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!