Win10 miért ilyen?

Figyelt kérdés

Sok operációs rendszert használtam már de ilyen rosszat mint a 10 sose.

Pár hete raktam újba de nagyon rossz. Néha az áruház összeomlik volt már fagyás tálca fagyás kék halál HDD felpörgetése néha, Win7-el sose csinálja. Unokaöcsém ismerőseinek az SSD-t tette nekik tönkre.

Itt még tudnék mesélni róla de akkor írhatnék egész éjjel.

Tele teszi egyes alkalmazásait reklámokkal a jövőben.

Hamarosan a rendszerben is kell majd nézni reklámok.

Az érdekes hogy egy fizetős rendszerért nézni kell reklámot, feltelepít magától Spotify Netflix és fut feladatkezelőben

​Én nem szeretem hogy minden szemetet feltelepít játékot stb, valamelyiket le lehet törölni de akkor is bosszantó, Windows 7 nem csinált ilyeneket és az ingyenes Android és Linux sem csinál ilyent.

Tegnap rá kattintottam a alkalmazás ikonra a start csempére és egyből telepítette fel a Netflixet.

Pár éves gépem van.

2020. jan. 23. 18:32
1 2
 11/19 anonim válasza:
70%

Szia

Egyetértek a kérdezővel!!

Lenovo G510 fényerőt nem lehet állitani.

A grafikus beállitásnál pedig nem lehet elltalálni a normálisan.

Erős fény szétégeti a szemeimet..

A fényképek minősége élvezhetetlen ami a WIN7 ben tökélets volt...

Fos az egész

2020. jan. 25. 09:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

# 11 Még jó, hogy ezt egy karosszékben ülve olvastam, különben leestem volna a röhögéstől a földre. 🤓

Tényleg azt hiszitek, hogy ez a Windows 10 hibája ?

Minden ilyen apróságra van megoldás, csak utána kéne olvasni, akár itt, ezen az oldalon!

Hangsúlyozom, ez NEM a 10 hibája, vagy a hiányossága, hanem a felhasználóé!! Persze egyszerűbb rákenni a rendszerre, mint belátni a saját bénaságunkat.

2020. jan. 25. 09:53
 13/19 A kérdező kommentje:
Menjél innen kisendi senki se kíváncsi a hülyeségedre a beszólásaidra, láttam az oldalon miket művelsz mindig csak Kötözködsz az oldalon az emberekkel pedig ők is normálisan kérdeztek és aztán neked áll feljebb.
2020. jan. 25. 11:01
 14/19 anonim ***** válasza:
54%

Igen, ilyen vagyok, ezt belátom. De most ebben az esetben hol látod a kötekedést ?

Leírtam, hogy nem mindig a rendszer a hibás mindenért, sőt. Éppen ellenkezőleg. Ez esett neked ennyire zokon ? A pofám leszakad.# 😀😀

naponta több gépre is telepítek Win10-et, és soha senki nem panaszkodott még ilyenekre amit leírtál. Vajon miért ?

2020. jan. 25. 12:08
 15/19 A kérdező kommentje:

Valamelyik gépen észre lehet venni valamelyiken nem, ez szerintem csak szerencse.

5 Éves gépem van, igaz nincs hozzá win10-es driver.

Gépem adatai:

TÁP: FSP 400W HEXA

Alaplap: MSI H61M-P31 (G3)

Processzor: intel® core™ i3-3220 cpu @ 3.30ghz 3.30 GHz

Ram: 8GB DDR3

SSD: Adata 128 GB

Merevlemez: Toshiba 1TB

Merevlemez: WD 1TB

22x dual layer DVD író

Videokártya nincs

2020. jan. 25. 13:08
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom hogy rengeteg embernek mi a baja a win10-el.

két gépen használom, minden nap futtatom a windows updatet tehát 1-2 napon belül mindig felmennek a frissítések a kiadásuk után.

Egyszer se omlott még össze.

Egyszer se fagyott be

Az ssd-k és hdd-k hibátlanül működnek

pedig aztán kaptak már bőven írást az ssd-k is benne nem keveset.

2020. jan. 26. 11:17
 17/19 MolotovPunk ***** válasza:
Az,hogy neked működik,az még egyáltalán nem jelenti azt,hogy másoknak nincs vele problémája.Ha érdekel,olvass utána fórumokon.Sajnos van panasz bőven a Windows 10-re még mindig.Nem is kevés.Én saját tapasztalataimat írtam itt le és nem vagyok megelégedve a Windows 10-el.Ezért nem is használom már azt egy ideje.
2020. febr. 2. 17:53
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
Ezek a "hibák" nagyrészt a felhasználó balf @szságára vezethetők vissza.
2020. febr. 2. 18:03
 19/19 MolotovPunk ***** válasza:
Szerintem meg a hibás frissítésekre vezethetők ezek vissza.Arról pedig nem az user tehet.
2020. febr. 3. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!