Win10 miért ilyen?
Sok operációs rendszert használtam már de ilyen rosszat mint a 10 sose.
Pár hete raktam újba de nagyon rossz. Néha az áruház összeomlik volt már fagyás tálca fagyás kék halál HDD felpörgetése néha, Win7-el sose csinálja. Unokaöcsém ismerőseinek az SSD-t tette nekik tönkre.
Itt még tudnék mesélni róla de akkor írhatnék egész éjjel.
Tele teszi egyes alkalmazásait reklámokkal a jövőben.
Hamarosan a rendszerben is kell majd nézni reklámok.
Az érdekes hogy egy fizetős rendszerért nézni kell reklámot, feltelepít magától Spotify Netflix és fut feladatkezelőben
Én nem szeretem hogy minden szemetet feltelepít játékot stb, valamelyiket le lehet törölni de akkor is bosszantó, Windows 7 nem csinált ilyeneket és az ingyenes Android és Linux sem csinál ilyent.
Tegnap rá kattintottam a alkalmazás ikonra a start csempére és egyből telepítette fel a Netflixet.
Pár éves gépem van.
Miért ilyen rossz ez az operációs rendszer?
Ingyenes rendszerek nem ilyenek mint ez a 10 f.s.
Szombaton szerintem egyenlőre visszarakom a win7-t mert sokkal jobb és letiltok minden frissítést vírusirtót ami a Microsoftól van.
Legalább nem pörög fel a hdd mert win7-nél nem szokott pedig úgy van be állítva. Ismerősömnek meg az új ssd-ket nyírt ki a win10 frissítései.
Ennyi butaságot rég láttam már egy kérdésben.
Tedd csak fel a win7-et, majd rájössz, és pár hét múlva meg olyan kérdést fogsz itt feltenni, hogy: Mi van a gépemmel ?
Kérdező: kevered a szezont a fazonnal..
Nem az oprendszer jelenít meg reklámokat, hanem a melléje csomagolt ingyenes programok. Amiket nem kötelező használni, van alternatívájuk (pl amit win7 mellé is használsz).
De felőlem Windows helyett is telepíts ingyenes Haiku OS -t és nem lesz ilyen gondod... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!