Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebookon ti sem tudtok...

Facebookon ti sem tudtok módosítani az alapadatokon? Megnéznéd?

Figyelt kérdés
Hiba lépett fel a profilmódosításkor, kérjük próbáld meg újra. Se szülinap se névnap se nemet nem lehet módosítani.
2020. jan. 23. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet. Annyi kikötést látok hogy változtatás után 60 napig nem lehet módosítani megint
2020. jan. 23. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha sokat változtatod akkor nem lehet módosítani, mert letiltja. Szülinap ugye a születési dátum, ha nem tiltó listásra módosítod elvileg engedné a dolgot (16 évet töltened kell).

A név változtatásnál van egy realitási érték, hogy x változtatásnál többet nem enged, mivel nem gyakran változtat nevet az ember. Gondolom szülinapnál névnapnál is hasonló lehet, mivel 1szer születsz meg, ha elírtad javítod, de nem fogsz mindíg máskor születni.

2020. jan. 23. 16:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Regisztrációkor férfi nemet jelöltem. De nő vagyok. Aztán el is felejtettem, most módosítanám és nem engedi. Kb 1 éve regisztráltam..
2020. jan. 23. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet azért nem engedi, mivel eltelt egy év és már 1 év alatt többször elfogadhattad, hogy hiteles adatokat adtad meg, valamint ellenőrizted, hogy valóban jók az adatok.

2020. jan. 23. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a születési évet nem engedi
2020. jan. 23. 17:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért jelentettem hibaként, hátha csinálnak valamit vele.
2020. jan. 23. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
En is igy tettem, nem irtak semmit 1 honapja
2020. jan. 23. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!