A Windows Defender tűzfal nem tud módosítani bízonyos beállításokat. Hibakód : 0x800706d9 Mért van ez a hibakód?
A fenti hibakódot hogy lehet elháritani hogy bekapcsolva legyen a tűzfal ?
Van esetleg olyan ingyenes vírusirtó ami helyre állitaná mert biztós vírus miatt van , én tudnék egy jót csak az fizetős és nehéz nagyon crakelni Spugunter 5 ami vagy 80 vírust talált a gépemen csak törölni nem tudtam avírusokat , malwarebytes is próbáltam de ez se járt eredményel meg a pandát is de csak rossz indultau fájlokat talált , annak semmi köze a tűzfal állapotához.
Korábban a Windows update is meg a Windows Defender is így volt hogy nem indult el de azokat nagy nehezen helyrehoztam , úgy hogy regedit/beállításszerkesztő és ott megtaláltam a Windows Defendert és ott az értééket 0ról 1 re írtam , lehet ezt kéne a tűzfalnál is ?
Emiatt is lehet nem kapcsol be ?
Vagy más ötlet valakinek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!