Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Sony fülesek tényleg jók és...

A Sony fülesek tényleg jók és szépen hangzanak?

Figyelt kérdés

Tanácstalan vagyok,hogy milyen márkát válasszak,a Sennheiser van nagyon felkapva,de abból sokan a CX 300-at ajánlják ami 15 ezer,az nekem már drága. Meg valaki olyat írt,hogy a Sennheiser tud dübörögni,de a magas hangok nem az erősségei. Én olyat szeretnék ami tiszta és kiegyensúlyozott, 10 ezres hátáron belül. Sonyból találtam 4, 8 és egy 10-est és ezek felé húzok. Mennyire érik meg az árukat? Vagy esetleg ezeknél jobb márkát is tudtok mondani?

Amióta a gyári fülesem elromlott,kettő újat vettem és egyikkel sem voltam megelégedve,nem szóltak olyan jól és most döntöttem el,hogy utánanézek mi hogy van és már olyat akarok ami végleges lesz és tényleg minőségi

2020. jan. 16. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jók.
2020. jan. 16. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon jók.
2020. jan. 16. 15:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor egy 4 ezres már minőségi náluk vagy menjek a 10 ezresig?
2020. jan. 16. 16:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, a Sony régi és jó márka, én semmilyen Sony cuccban nem csalódtam eddig.
2020. jan. 16. 19:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Én 8 ezer körül vettem, tökéletes a hangzása. Annál lejjebb ne menj.
2020. jan. 16. 19:41
 6/9 A kérdező kommentje:

Mi pontosan a neve amit vettél?

Mert van az az Extra Bass is,olyan? Én megmondom őszintén kicsit tartok a bass boostól,hogy túlságosan torzítana

2020. jan. 16. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom a típusát, illetve, hogy van-e piacon, évekkel ezelőtt vettem.

Kinézetre pontosan ilyen, és az ár-diagram szerinte akkoriban pont 8 ezer körül volt, szóval könnyen lehet, hogy erről van szó:

[link]

2020. jan. 16. 20:49
 8/9 A kérdező kommentje:

Ja hogy ez fejhallgató,nekem füles kellene.

Az ilyeneket sajna nem bírom,szédülök ha rajtam van :D

2020. jan. 16. 21:44
 9/9 anonim ***** válasza:
A Sony basszusa kifejezetten jó, imádni fogod!
2020. jan. 16. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!