Milyen pasztát vegyek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok ezekben otthon , ezért kérném a ti segítségeteket , ha lehet akkor egy konkrét nevet is kérnék , köszönöm előre is.2020. jan. 5. 09:26
1/6 meszike91 válasza:
Mondjuk arctic mx 2, de szerintem olyan hatalmas jelentősége nincs.
2/6 A kérdező kommentje:
szóval akkor nem kell ilyen hú de drágákat venni , rendben köszi
2020. jan. 5. 09:37
3/6 meszike91 válasza:
Szerintem felesleges. Én valami 600 forintos cooler master pasztát használok, nincs vele semmi bajom. Arra figyelj, hogy ne használj túl sokat!
Volt aki kipróbált minden mást is hűtőpaszta helyett: [link]
Az eperlekvár egész jól szerepelt.
4/6 anonim válasza:
Arctic MX4...ilyen hülyeségek, mint eperlekvár...nem is írok az oldalra. Viszont teljesen kend el a felületén egy lapkával vékonyan. Ez a pötty a közepére megint felejtős...
J.
5/6 anonim válasza:
Utolsóval olyan téren egyet értek, hogy mx4! Illetve tudtommal mx2 sem rossz. Viszont ez a pötty a közepére jó megoldás, a hűtő úgyis szétnyomja, a kupak szélén meg majdnem mindegy van-e paszta. Laptopnál kéne ezekre jobban figyelni, viszont ott meg ugye általában nincs kupak, szóval a pötty ugyan úgy jó, hisz nagyon pici a felület.
6/6 anonim válasza:
Szétkenve a legtöbb a buborék, pötty (vagy téglalapon vastag vonal) esetén 0. Többen tesztelték, azonos az eredmény, publikus videókon meg is örökítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!