HA 2020-ban valóban gazdasági válság lesz, attól felerősödhet ismét a Bitcoin?
Felerősödhet? Nem.
De devalválódhat.
Egy gazdasági válság hatására a bitcoin árfolyam növekedésre pont annyira van esély, mint az arany árfolyamnál.
Szerintem ami 2020-ban nagyobb hatással lehet a bitcoinra, az a feleződés.
Nehéz ugyan megmondani, hogy pontosan mi lesz a vége és lesz-e akkora felhajtóereje mint a korábbi blokk jutalom feleződésekkor.
Erről az egészről egyébként olvastam egy cikket a coincashnél, ha gondolod te is nézd meg.
2-3 év év bezuhan szerintem a bitcoin! Ugyanis egyre több komoly befektető keresi újra a valós, tárolható értékmegőrzést, tehát arany, gyémánt, műtárgy stb...
Ha megnézed a trendeket, a bitcoin egyáltalán nem tudott betörni a hétköznapi életbe. A válság pedig magával hozza a kereslet csökkenését, ez pedig egyértelműen az értékromláshoz vezet, hiszen az árak esni kezdenek a kereslet gyengülése miatt.
Utolsó: akkor azt kell, hogy mondjam, hogy se a ciklikusságot, se a kriptovaluták-ezzel együtt a BTC működésével sem vagy kapcsolatba. Tapasztalatod meg egyenesen 0.
Mindenki irogatja hogy bezuhant...Tényleg? :D 2016ban én még bőven 3.000Dollár alatt vettem. Innen nézve is bezuhant?
Térjetek már észhez emberek. 5 év múlva ugyanilyen nevetségesnek fogjuk találni a 30-40-50.000dolláros árfolyamot.
Örülök, hogy esünk, ugyanis többet tudok venni:)
Ha annyira szar lenne a hálózat, nem vezetné be El Salvador fizetőeszköznek, és még sorolhatnám. Világosodjatok meg inkább:)
Dollár a lufi ( teljes készlet 30%át az elmúlt 1 évbe nyomatta ki Biden...)
Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!