Mi a véleményetek a Samsung Galaxy A 70-ről? Jó telefon? Megéri az árát, szép képeket készít? Előnye, hátránya?
Köszönöm...
De én nem tesztekre vagyok kíváncsi,hanem személyes véleményekre!
Képeket még nem nagyon csináltam vele, de a 32mpx elöl és hátul is... szerintem jó lesz az.
6GB RAM-mal simán elfutnak a gigás játékok maximum grafikán, nincs fps drop sem. Processzor szerintem rendben van. 128GB tárhely elég sok, és még bővíthető fél terrával, szóval ha SD-re mented a képeket, videókat, csak jól járhatsz. Ujjlenyomatolvasó működik, bár fólia feltétele után sokszor nehezen fogadja el. A képernyő nagyon szép, élénk színeket ad (ezt érdemes beállítani majd a Beállításokban), 6.5inch elég nagy (bár emiatt egy kézzel nem nagyon lehet kezelni, de engem ez nem zavar). Képaránya 20:9, ez elsőre fura lehet, de könnyű megszokni. Pont emiatt fektetett játékoknál szinte benne vagy a játékban, ez nálam plusz pont.
Akkumulátor 4500mAh, sokat kibír, super fast battery charging-gal pedig 1óra 45perc alatt feltölt 12%-ról 100-ra.
Szóval szerintem összességében egy nagyon jó telefon. Azt mondjuk egy kicsit mégis félve jelentem ki, hogy megéri az árát: a Samsungok között teljesen amúgy, de ugye van ez a Xiaomi ami most nagyon kezd felkapott lenni, de én nem nagyon bízok meg ilyen "random" márkákban (ezért lehet beszólogatni, lehet lenézni), de személyes tapasztalat, hogy eddig a Samsungokkal van a legkevesebb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!