Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nincs hely a telefonomon?

Hacky kérdése:

Miért nincs hely a telefonomon?

Figyelt kérdés
Van egy Samsung Galaxy S9+-om, 64gb. Már pár hónapja folyamatosan írta, hogy megtelt, stb, viszont nekem gyanús volt abból a szempontból, hogy nincs is annyi adat rajta. Tegnap rávettem magam, és lementettem mindent ami fontos, átválogattam a 11000 fotómat stb, és nem nyomtam "gyári beállítások visszaállítását", hanem szépen egyesével letöröltem mindent, amit én telepítettem rá, szimplán kíváncsiságból. A telefonon jelenleg 0db kép, 0db videó, kb 1-2 hangfelvétel található, illetve a gyári programok, de így is 23gb foglalt? Nem tartom magam szerencsétlennek a témában, értek is hozzá, de ezt egyszerúen nem értem. Weboldalak amiket írnak hogy clean master-t használj meg hasonló b*llshit praktikákkal légyszi hagyjatok.

2019. dec. 13. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Pedig épp, hogy Clean Mastert, vagy valamilyen más takarító programot kéne használnod - veled ellentétben ő valószínűleg tényleg ért is hozzá.

Nyilvánvalóan valamelyik alkalmazás átmeneti tárolója telítette meg a telefonod. Spotify? Telegram? Bármi?

Ha a takarítóprogram nem tetszik, szedd le az Asus fájlmenedzserét, abban van mappaméret szerinti összesítés.

2019. dec. 13. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg, hogy mekkora helyet foglalnak a használt appok gyorsítótárai és ha kell, töröld őket, több GBot foglalhat a Youtube, Spotify gyorsítótára:

[link]

2019. dec. 13. 19:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából a telefonon van olyan funkció, mint amit a clean master tud, hogy tisztít, és oda van írva, hogy : powered by clean master. Ramot illetve memóriát szabadít fel. Bár ahogy nézem, most újratelepítettem, visszaraktam az "alap" alkalmazásaimat (spotify, chrome, messenger, stb.) és már most 17gb foglalt, pedig még nem is használtam a legtöbbet. Köszi.
2019. dec. 13. 19:45
 4/4 Alex Fly ***** válasza:
Pedig ha el akarod kerülni az ilyesmit, akkor én is egy appot ajánlok -nem a cleanmaster nevű malware-t, hanem egy valóban működő programot. SD Maid. Ha ilyen gondjaid akadnak, akkor futtatod; máskor nem foglalja feleslegesen az erőforrásokat...
2019. dec. 14. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!