Esélyes feltört számítógép, mit lehet tenni ellenük?
Figyelt kérdés
A gépem egy ideje elég szar, és ma a naptáramba kaptam pár orosz üzenetet, tehát valószínűleg ezért rossz a gépem is, és ezek szerint a telefonom is.. Mit lehet ellenük tenni? Szolgáltatót bevonni valahogy, vagy esetleg interneten segítséget kérni valamivel eltűntetni őket esetleg..?2019. dec. 27. 20:01
1/4 anonim válasza:
Nem törték fel. A Google Naptárad úgy van beállítva hogy mások hozzáadhatnak téged eseményekhez, és ezt tették.
A beállításokban a "meghívók automatikus hozzáadása" opciót átállítod a "Nem, csak azok...." lehetőségre, és nem kapsz többet:
Az eddigieket pedig simán törlöd, és kész. Nem ettől szar a géped, kivéve ha a meghívóban lévő linkekre kattintottál esetleg letöltöttél onnan vagy egy átirányított oldalról valamit. De akkor sürgősen szükséged lesz egy biztonságtudatossági oktatásra, mert potenciálisan te jelentesz veszélyt a rendszerre.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem nyomtam rá gépen sem semmire. De viszont a böngészőm is huzza a gépet, és a videók sem töltenek be befagy a böngésző, most meg telefonra is ezek a szerok jöttek.. Orosz szar.. De mindegy e miatt nem aggódok akkor, esetleg a gép ügybe tudsz mondani erről valamit? Mert tuti valahol vírusos, meg régen feltörték a profilomat egy játékba ami elég sokat ér, illetve az e-mailemre is rég óta kapom az orosz szarokat. De mindig vigyáztam, YouTube illetve Gaming dolgok, tehát max játszottam
2019. dec. 27. 20:15
3/4 anonim válasza:
Malwarebytes-t futtasd a gépen, ha valami vírusszerű képződmény van, azt megtalálja.
4/4 A kérdező kommentje:
AVAST-ot telepítettem, ez csak az utolsó szekcióba talált pár dolgot, pontosan 3-at, de megkérdeztem valakit az elvileg nem fontos, csak a vírus és az első részek, de viszont abban semmit sem talált.
2019. dec. 27. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!