Mi lehet az oka, hogy a számítógépem hiba üzenet nélkül kikapcsol?
Figyelt kérdés
CSináltam aida 64 nevű programmal egy stressz tesztet, mert gondoltam felmelegszik a proci. De se a proci, se más nem melegszik túl.Valakinek van valami ötlete?2019. dec. 21. 23:32
1/7 anonim válasza:
Ha biztos, hogy nem túlmelegedés, akkor én tápproblémára gyanakodnél első körben.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt csak másik táppal tudom tesztelni?
2019. dec. 21. 23:55
3/7 anonim válasza:
Ha van műszered ès èrtesz hozzà akkkor nem. De mivel felteszem nem ez a helyezet, ezèrt ja, kelleni fog egy màsik tàp.
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek, egy újonnan vásárolt ssd okozhat ilyen problémát?
2019. dec. 22. 15:56
5/7 anonim válasza:
Szerintem takarítsd ki,lehet hogy nagyon poros.
Nekem is ez volt,főleg ha játszottam akkor 10-15 perc után kikapcsolt,kitakarítottam utána jó lett
6/7 A kérdező kommentje:
A kitakarítás volt az első ötlet. Nem lett jobb tőle. Viszont pár hete vettem egy 1Tb-os ssd-t amire frissen telepítettem a windows-t. Mióta ez megtörtént azóta csinálja ezt. Most kivettem ezt az ssd-t és vissza raktam a régit a régi win.-el. Azóta nem kapcsolt le.
2019. dec. 24. 08:56
7/7 anonim válasza:
Vedd ki akkor az ssd-t vagy a windowsnál válts vissza egy régebbi verzióra,sajnos most nekem is kékhalált kapott random...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!