Lenovo laptopomon a Google miért vált át néha Yahoora? Előbb is megnyitottam egy új lapot és már Yahoo volt amikor beírtam valamit. Beállításokban megint átállítottam a keresőmotort Google-re, de sokszor átvált. Ez miért van?
Még annyi, hogy mindig is Chrome-ot használtam. Ez a probléma kb. két hónapja van.
Mondjuk volt olyan, hogy hetekig nem váltott át majd egyik nap gondolt egyet és átváltott.
Beállításokban a keresőmotor Google. Bővítményekben sincs Yahoo. Keresőmotorok beállításánál is eltávolítottam az előbb a Yahoot csak akkor nem értem miért vált át néha..
Ejnye-bejnye!
Csak nem felnőtt oldalakat látogattál, megkérdőjelezhető korrektségű keresésekkel? :D
Ez egy böngészőbe beépülő vírus. Tehetetlen vagy, telepítsd újra az egész rendszert.
Egyszer kétszer felnéztem Napiszexre, de ennyi..
Hogy tudom újratelepíteni? Ha beviszem a számtech boltba ahol vettem ott megcsinálnák?
#2 vagyok:
"Egyszer kétszer felnéztem Napiszexre, de ennyi.."
Nem, nem csak ennyi volt, de hagyjuk.
Igen, meg tudják csinálni, csak az a kérdés hogy mennyiért?
Ha vírus-irtást javasolnak, az zsákbamacska. Vagy bejön vagy nem, de fizetni mindenképp fogsz érte!
Javaslom hogy ezentúl ha inkorrekt keresést akarsz végezni, akkor telepítsd a TOR böngészőt. Azzal nem bírnak az ilyen tetű vírusok.
#4 vagyok:
Megpróbálhatod még a chrome teljes eltávolítását és újbóli letöltését, de az nem szokott segíteni. Egy próbát megér.
Köszönöm szépen!
Pedig van vírusirtóm.. ezek szerint nem használ ellenük?
#5 vagyok:
Nem, nem használnak. Egyedül a Panda nyújt az átlagosnál erősebb védelmet, de a tényleg komolyakkal az sem bír.
Szerintem nem alaptalanul gyanakszom arra, hogy bizonyos extrém kereséseket végeztél. Ezt a típusú keresést csak TOR böngészővel csináld. A chrome és sok más böngésző nyújt egy csomó kényelmi szolgáltatást, ami mellékesen sebezhetővé is teszi a géped!
A TOR-nak semmiféle szolgáltatása nincs. Nincsenek cookie-k,nincs nyomon követés, nincs automatikus fordítás, de még abban sem segít hogy ha elkezdesz gépelni, akkor kiegészíti. Ez is azért van, mert semmit sem jegyez meg! Nincsenek böngészési előzmények sem.
Cserébe van egy atombiztos böngésződ!
Csak érdekességképp: Julian Assange is TOR-t használt. Nem véletlenül! :D
Érdemesebb lenne törölni az Avast és a Pandát letölteni?
Miért, Ki volt ez az ember és mit csinált?:O
#7 vagyok:
Hogy érdemes -e, azt én nem tudhatom. Úgy vagyok a legkorrektebb, ha azt mondom hogy ha a helyedben lennék az AVAS-t azonnal törölném. Pontosabban leformáznám a vinyót, és újratelepíteném az egész rendszert.
De ez az én véleményem.
Julian Assange: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!