Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi történt a gépemmel?

Mi történt a gépemmel?

Figyelt kérdés
Anno le akartam tölteni egy programot a win7-es gépemre, de valami más programot töltött le, a mystart-ot, amit anti-malware programmal tudtam csak törölni, mert a vezérlőpultban hiába próbáltam, nem engedte. Mindegy, a lényeg hogy sikerült törölni, de azóta valami baj van a chrome-mal, mert sokszor jelennek meg előugró ablakok, pedig le vannak tiltva, és adblock is van. Bővítmények közt csak az adblock van, nincs semmi más. És még egy furcsa dolog: amióta letöltöttem ezt a mystartot, azóta ha belépek a google-be, akkor felül, a http sáv (ahova be lehet írni az oldalak címét) alatt megjelenik még egy sáv, ahol balról jobbra van egy vissza nyíl, egy előre nyíl, egy újratöltés gomb, egy mező ahova be lehet írni amire keresek, egy keresőjel(nagyító), és jobboldalt egy X, amivel be lehet ideiglenesen zárni ezt a sávot. Ha ide beírok valamit, és rákeresek, akkor megnyit egy új lapot, és a yahoo oldalára visz, és ott keres rá arra amit beírtam.

2016. nov. 3. 11:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Te magad írtad le, hogy mi történt. Még ott a mystart.
2016. nov. 3. 11:20
 2/2 Lajos54 ***** válasza:

Ez valószínűleg a (részben) eltávolított program "hagyatéka", egy úgynevezett toolbar vagy keresősáv. Ezt néha meg lehet találni az eltávolítható programok között, de nem mindig, mert van hogy jól elbújik.

Ha másképpen nem sikerül megszabadulni tőle, esetleg itt van egy leírás, ami angol ugyan de azért aránylag érthető: [link]

vagy itt egy másik: [link]

Végső esetben a Chrome ujratelepítése segíthet, de csak akkor, ha az eltávolítása után a maradékai (otthagyott mappa, benne adatokkal), illetve a Registryben lévő bejegyzések is el vannak távolítva, aztán van csak újra telepítve.

2016. nov. 3. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!