Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik fajta tablet a legjobb?

Melyik fajta tablet a legjobb?

Figyelt kérdés

Helló.

Tabletet szeretnék venni laptop helyett, mert a laptop számomra már túl nagy és sok minden van rajta amit úgyse használok. Netezésre meg Youtube videók nézésre használom igazán. És erre szerintem jó egy kisebb tablet is. Olyan kéne ami gyors, nagy tárhelye van, lehet ugye netet is bele tenni, utazáskor pl használhatnám. Meg hol érdemes venni, neten vagy inkább boltban jobb? Pénzt nem tudom mennyit kéne rászánni. Tableten vannak játékok rátelepítve? Tablethez tok is kell ugye az sokba szokott kerülni kb? Mindent tudni akarok a tabletekről, melyik fajta a legjobb, leggyorsabb, és youtube vidik nézegetésére használnám inkább. :D.

2019. dec. 8. 03:51
 1/1 Derwer ***** válasza:
100%

Egy jó tablet 100-180k lesz szerintem.

Samsung és Huawei cuccai lehetnek jobbak mint az átlag, szerintem. Persze olvass tesztet.

A tablet (android dal) ugye nem más mint egy nagyra nőtt telefon. Bár általában gyengébb proci van bennük, mint a csúcs mobilokban.

A netet beletenni az azt jelenti GSM modulos, avagy Sim foglalatos.

Mit jelent a nagy tárhely neked? Sok esetben gy SD kártya feltuja oldani ezt a problémát. (bár lassabb, mint a normális belső tarhely, gyors változatot érdemes venni)

Ott veszed ahol akarod. Vagy utána jársz neten és magad meghozod a döntést, vagy megbízol egy eladóban. Előbbi idő igényes, utóbbi kockázatos.

Alkalmazasok úgy/azok lesznek rajta mint egy telefonon.

Tok pedig lehet egy sima tok, meg billentyűzetes is. Ezt megitncsak a konkrét moslehez kell megnézned.

2019. dec. 8. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!