NCore-ra hogyan tudom visszatölteni, amit letöltöttem?
Ez szinte mindennel így lesz. Az oldal erősen túlseedelt, alig fogsz tudni adatot feltölteni.
Mai statisztika:
Seederek: 7 612 389 (ennyi kapcsolaton keresztül történik feltöltés)
Leecherek: 498 418 (ennyi kapcsolaton keresztül történik letöltés)
Valós leecherek: 7 273 (valójában ennyi a tényleges letöltés)
Ebből is látszik, hogy 7 millió feltöltéshez képest mindössze 7 ezer tényleges letöltés tartozik. Ilyen kevés letöltőre ennyire sok (100-szoros nagyságú) feltöltő azt jelenti, hogy neked már szinte nulla az esélye hogy lesz kinek még feltölteni.
Te írtad:
"Már letöröltem, úőjra letöltöttem, újra le is töltötte"
Ha kétszer töltesz le valamit, azt kétszer számolja el, mert az adat forgalmazása is kétszer történt meg.
A másik lehetőség hogy kitörlöd a torrentet majd újra hozzáadod, ugyanez történik. Persze amíg fut olyan vírusirtó vagy védelmi program ami letiltja a hozzáadott fájlokat, addig nem fogod tudni a letöltést befejezni, sem seedelni.
A tört programok miatti veszélyről nem is beszélve, főleg ha még a védelmet is kiiktatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!