Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » NCore-ra hogyan tudom visszatö...

NCore-ra hogyan tudom visszatölteni, amit letöltöttem?

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy játékot, de fogalmam sincs, hogy hogyan töltsem vissza. A feltöltés gombnál kell? vagy hol?
2019. dec. 5. 19:02
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
akkro is időre megy, ha 0,00kb/s folyamatosan a feltöltés? Már letöröltem, úőjra letöltöttem, újra le is töltötte, de szintén 0,00kb/s kb óránként 1x ugrik fel 0,1-0,3kb/s-ra, de azonnal lemegy semmire.
2019. dec. 6. 12:57
 22/28 anonim ***** válasza:

Ez szinte mindennel így lesz. Az oldal erősen túlseedelt, alig fogsz tudni adatot feltölteni.

Mai statisztika:

Seederek: 7 612 389 (ennyi kapcsolaton keresztül történik feltöltés)

Leecherek: 498 418 (ennyi kapcsolaton keresztül történik letöltés)

Valós leecherek: 7 273 (valójában ennyi a tényleges letöltés)

Ebből is látszik, hogy 7 millió feltöltéshez képest mindössze 7 ezer tényleges letöltés tartozik. Ilyen kevés letöltőre ennyire sok (100-szoros nagyságú) feltöltő azt jelenti, hogy neked már szinte nulla az esélye hogy lesz kinek még feltölteni.

2019. dec. 6. 14:52
 23/28 A kérdező kommentje:
és ez normális, hogy egy pontosan 49,9 gb-os játéknál az aktivitás menüpontban azt írja a letöltésnél ,hogy 98gb? Tehát több, mint dupláját töltöttem le?
2019. dec. 6. 19:11
 24/28 anonim ***** válasza:

Te írtad:

"Már letöröltem, úőjra letöltöttem, újra le is töltötte"

Ha kétszer töltesz le valamit, azt kétszer számolja el, mert az adat forgalmazása is kétszer történt meg.

2019. dec. 6. 19:15
 25/28 anonim ***** válasza:
Nálam meg az történt, hogy letöltésnél egy elemet úgy érzékelt a vírusírtóm, mintha vírus lenne és eltávolította azt, így én sem tudtam használni a letöltött játékot, és így nem is tudom visszatölteni. Nyilván kikapcsoltam utána a vírusírtót, de a visszatöltés nyilván stopped-en áll. Mit tudok ezzel kezdeni így, hogy ne kapjak büntetést?
2020. febr. 23. 06:12
 26/28 anonim ***** válasza:
Kényszerített újraellenőrzést csinálj, az meg fogja találni a hiányzó fájlokat, és utána elindítható újra a letöltésük.
2020. febr. 23. 06:42
 27/28 anonim ***** válasza:
Csináltam azt is, de nem sikerült. Mindegy, belefér ennyi büntetőpont.
2020. febr. 23. 14:15
 28/28 anonim ***** válasza:

A másik lehetőség hogy kitörlöd a torrentet majd újra hozzáadod, ugyanez történik. Persze amíg fut olyan vírusirtó vagy védelmi program ami letiltja a hozzáadott fájlokat, addig nem fogod tudni a letöltést befejezni, sem seedelni.

A tört programok miatti veszélyről nem is beszélve, főleg ha még a védelmet is kiiktatod.

2020. febr. 23. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!