Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom beállítani...

Hogyan tudom beállítani Windows 10-ben, hogy a hangfalak és a fejhallgató is egyszerre szóljon?

Figyelt kérdés

MSI Mortar Max alaplap - az 5.1-es cucc hangfalként a hátsó panelbe van bedugva egyetlen jack csatlakozóval (igen csak így, nem 5.1ben) és az előlapi panelba szeretném csatlakoztatni a fejhallgatót.

Addig eljutottam, hogy felraktam az adott Realtek Audio Manager-t, és a pipákat értelemszerűen állítottam. Szól is mind a kettő, de csak külön-külön, attól függően, hogy melyik van kiválasztva... én viszont azt szeretném ha mindkettő szólna egyszerre (mivel a hangfalak mennek mindig alapból és sokkal egyszerűbb a távirányítóján nyomni egy némítást mint ki be húzogatni a dugaszt/váltogatni a managerben)

A régi gépemen ez simán működött, de itt nem akar.

Van valami ötletetek esetleg?

2019. dec. 1. 16:14
 1/1 A kérdező kommentje:

Közben találtam egy ilyet, hátha jól jön valakinek:

[link]

Így nekem mindkettő szól egyszerre, szóval egyfajta megoldás végülis.

2019. dec. 2. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!