A headset mikrofonom miért lehet halk, sípol?
Laptopomon Windows 7 van, mikrofont csak egyet érzékel Relatek High Definition Audio néven(beépített). Ha a hangbeállításoknál felvittem a mikrofont százra és a mikrofon erősítést is, akkor egy erős sistergést hallottam, erősítés nélkül semmit. Próbáltam Audacity-vel és OBS-sel is felvenni a hangomat, de ha hangosan beszéltem is, nagyon halkan hallottam a hangomat, melyet egy hangos sistergés nyomott el.
A Relatek HD hangkezelőben a mikrofon résznél sem engedett semmit se állítani, mintha nem is lenne bedugva.(Pedig a mikrofon és a fülhallgató is ugyanúgy be voltak dugva.)
Ekkor megnéztem, hátha valamit frissíteni kellene, sikeresen frissítettem is az illesztőprogramot, de utána nem is találtam a hangkezelőt és a mikrofon hangosítás nélkül is gyenge sípoló hangot ad ki, így le kellett tiltanom, hogy ne adjon ki zajt.
A fejhallgató része tökéletesen működik akkor is, ha az elválasztóval van be dugva meg ha anélkül.
Ilyen headset-em van.
A második linken látható a képek között a !hozzá adott! sztereó jack választó is(azt használom). Szóval a sztereo jack-nek működnie kellene, nem? Szerintem valami agyi problémája van a gépnek, nem fizikai.
U.i., avagy ha nincs megoldás:(Bocsi, ha off topic!)Szívesen vennék én egy USB-s blue yeti-t(mert azt külön érzékeli, mint külső hangkártya) csak sajnos diák vagyok és nem a gazdagabb fajtából(így is már ott az albérlet). A lényeg, hogy YT-ra szerettem volna retro gameplay-eket csinálni a laptopomon/krumplimon. Ismét bocsi az off topic miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!