Qborka kérdése:
Hogyan menthetnem el másik meghajtóra a stiky note-jaimat?
Figyelt kérdés
Rengeteg sticky note-om van az asztalon. Op. rendszert fognak cserélni a gépemen és mindent, amit később is akarok használni, el kell mentenem egy másik meghajtóra. Nincs kedvem egyesével bemásolni egy word -be és azt elmenteni.
Van valami trükk esetleg?
2019. nov. 29. 08:21
1/4 anonim válasza:
1. a windows-on kívül SEMMIT nem telepítünk a C: meghajtóra.
2. gondolom, hogy az általad használt program valamilyen fájlban tárolja a feljegyzéseket. Ezt a fájlt kell megkeresed és ezt mented le máshova. Ha szerencséd van, akkor a program könyvtárában lesz, ha nem, akkor meg kell keresned a C:-n valahol.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem találok ilyet, de valószínűleg én vagyok béna, mert csak az első mondatot értem 100%ban :D
Esetleg tudnál írni valami konkrétabbat, milyen elnevezést keressek?
2019. dec. 2. 09:54
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen programot használsz a sticky-hez, úgyhogy nem tudok konkrét fájlnevet mondani. Jobb lenne, ha egy hozzáértő ismerősödnek szólnál ott helyben, hogy segítsen.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. :)
2019. dec. 3. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!