Ez a tápegység mennyire minőségi?
A Chieftec 450W-os darabjáról lenne szó,10 ezerbe kerül.
Ahol lakom,itt a boltban csak ez az egy 500W alatti táp van,szóval azért kérdezem,mert ha ez jó akkor megveszem,ha nem akkor bemegyek Pestre venni egy jobbat, 15-16 ezerig nem sajnálom rá
Mennyire melegszik,ha egy magas igényű játék pl.Witcher 3 fut,mennyire halk stb? Nem szoktam kockulni sokat,de van hogy 1 órácskát azért itt ragadok,de akkor a jelenlegi táp nagyon felforrósodik és régebben is volt,hogy egy másik meghibásodása utána vitte magával a vidikarit. Az ilyeneket most már el akarom kerülni.
Azt tudom,hogy a Chieftecre jellemző,hogy nagyon kitartó,de elvileg nem mindegyik,nem tudom,hogy ez a 450-es hova tartozik
"A Chieftec 450W-os darabjáról lenne szó,10 ezerbe kerül."
Oké, de pontosan melyik?
Mert 450 W-os terhelhetőségű Chieftec-tápból is van sokféle, sok féle belsővel:
Bár 10000 Ft-ért ne számíts sokra. A "nagyobb" márkák hasonló terhelhetőségű, belépő szintű tápjai 15000 Ft körül kezdődnek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde.. - lásd: #5-ös hozzászólás
Hát pontosan már nem tudom..
Talán ez
De most akkor nagyon afelé tereltetek hogy mást vegyek. Ott pcx-en csupa jót írnak róla persze már ha ez az ami itt van a boltban. Meg hát igen olyat szeretnék ami terhelés alatt sem válik gáztűzhellyé
Corsair VS550, Seasonic S12II-520 vagy esetleg EVGA 550 B3.
Nem a legolcsóbbak, de ez adja a folyamatos áramot a 100-200e Ft-os gépednek.
A Chieftec régen nagyon jó volt. A régi időkben a Mercury, Skyhawk, JNC és Codegen tápok között a Chieftec volt A tápegység, amit érdemes is volt venni.
Azóta viszont sokat romlott a színvonaluk és bár nem fogja megölni a géped ha meghal, már koránt sem az a patinás minőség, mint egykor.
Manapság, ha olcsót akarsz, akkor FSP, ha kicsit többet szánsz rá, akkor Corsair, Seasonic, ha sok pénzed van, akkor meg Enermax.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!