Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a tápegység mennyire minőségi?

Ez a tápegység mennyire minőségi?

Figyelt kérdés

A Chieftec 450W-os darabjáról lenne szó,10 ezerbe kerül.

Ahol lakom,itt a boltban csak ez az egy 500W alatti táp van,szóval azért kérdezem,mert ha ez jó akkor megveszem,ha nem akkor bemegyek Pestre venni egy jobbat, 15-16 ezerig nem sajnálom rá

Mennyire melegszik,ha egy magas igényű játék pl.Witcher 3 fut,mennyire halk stb? Nem szoktam kockulni sokat,de van hogy 1 órácskát azért itt ragadok,de akkor a jelenlegi táp nagyon felforrósodik és régebben is volt,hogy egy másik meghibásodása utána vitte magával a vidikarit. Az ilyeneket most már el akarom kerülni.

Azt tudom,hogy a Chieftecre jellemző,hogy nagyon kitartó,de elvileg nem mindegyik,nem tudom,hogy ez a 450-es hova tartozik

2019. nov. 28. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Antec, Corsair, SeaSonic, Cooler Master. A többi felejtős.
2019. nov. 28. 13:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Pedig nekem nagyon azt hajtogatták hogy a Chieftec aztán így meg úgy a f@@sza
2019. nov. 28. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Az olcsók közül jó, de nekem túl nagy a feszültségingadozása a különböző terheléseknél és ez a vadonatúj állapot ami csak romlik.
2019. nov. 28. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:

"A Chieftec 450W-os darabjáról lenne szó,10 ezerbe kerül."

Oké, de pontosan melyik?

Mert 450 W-os terhelhetőségű Chieftec-tápból is van sokféle, sok féle belsővel:

[link]

Bár 10000 Ft-ért ne számíts sokra. A "nagyobb" márkák hasonló terhelhetőségű, belépő szintű tápjai 15000 Ft körül kezdődnek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde.. - lásd: #5-ös hozzászólás

2019. nov. 28. 14:21
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát pontosan már nem tudom..

Talán ez

[link]

De most akkor nagyon afelé tereltetek hogy mást vegyek. Ott pcx-en csupa jót írnak róla persze már ha ez az ami itt van a boltban. Meg hát igen olyat szeretnék ami terhelés alatt sem válik gáztűzhellyé

2019. nov. 28. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Corsair VS550, Seasonic S12II-520 vagy esetleg EVGA 550 B3.

Nem a legolcsóbbak, de ez adja a folyamatos áramot a 100-200e Ft-os gépednek.

2019. nov. 28. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:

A Chieftec régen nagyon jó volt. A régi időkben a Mercury, Skyhawk, JNC és Codegen tápok között a Chieftec volt A tápegység, amit érdemes is volt venni.

Azóta viszont sokat romlott a színvonaluk és bár nem fogja megölni a géped ha meghal, már koránt sem az a patinás minőség, mint egykor.

Manapság, ha olcsót akarsz, akkor FSP, ha kicsit többet szánsz rá, akkor Corsair, Seasonic, ha sok pénzed van, akkor meg Enermax.

2019. nov. 28. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Be Quiet System Power 400 alá nem szabad menni.
2019. nov. 28. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!