Hétvégén döntenem kell! Melyik a jobb?
Hétvégén rendelni akarok 1 laptopot 90k van rá ...sajnos csak ennyi jutott de már a régi nem működik.(photoshop szerkesztés, játék,filmezés, videóvágás ra kellene)..ki néztem kettőt egy használtat és egy újat...
A használttól félek de elvileg elég jó...
Az újat csak azért választanám mert ugye új és megbízhatóbb...nem tudok dönteni...szerintetek melyik éri meg jobban?
Linkelem őket:
Használt:
Új:
Ezek közül egyértelműen az első.
A második teljesítménye a béka feneke alatt.
Elsőbe még egy SSD-t ha raksz, egy nagyon pöpec laptopod lesz.
Én a helyedben a következőn is elgondolkoznék:
Mivel DDR4-es ramok vannak benne és 2x akkora HDD, ráadásul a felbontása is 1920x1080-as!
Jaaa és "új"! :-) Jaaa és HP! :-) ...jaaa és Operációs Rendszert meg majd telepítesz rá!
A lenovo thinkpad jó erős gép ésa paraméterei is jók, a belső tárhely is elfogadható, de később tudod fejleszteni is, szerintem ez a jó, és i5-ös procija van, amivel photoshoppal is jól tudsz dolgozni bár használt ez hátrány, kérdezz rá, hogy van-e vmi hibája, mert ha csak pl. áramforrással működik akkor nem venném meg.
A thinkpad széria a legjobb lenovoba, de egy ilyen gép újonnan nem 90 ezer.
Az asussal én alapból nem foglalkozom, és a paraméterei is semmi, intel celeron procival a photoshop se működne.
#5-ösnek:
MOCSKOSUL NINCS EGÁLBAN! :-)
Ismétlem a gyengébbek kedvéért: DDR4, 1TiB HDD, 1920x1080 -> ez messze jobb a a kérdező által kigondolt laptopoktól!
Mar megrendeltem köszi!
Azt nem tudja valaki hogy Think pad T450 ultrabookon van e billentyűzet világítás?
Mert elvileg van de a bill- en nem láttam az inkonját.illetve hol lehet majd bekapcsolni?
Leírásban minden oldalon máshogy írják le ...
Van világítás. Amúgy mindenképpen jobban jársz egy Lenovo thinkpad-dal, pláne, hogy windows 10 pro 64-es op. rendszerrel működik. Csak a képernyőméret jól láttam, hogy 15,6"?
Mert Photoshop munkánál ez a minimum képernyő méret.
Megspóroltál újonnan 400-ezer forintkát, mert újonnan 500 ezer egy ilyen laptop.
I5-ös procival több mindent tudsz már, komolyabb munkákhoz is jó.
Majd mikor már kipróbáltad beszámolsz milyen? Hogy működik jól és minden oké?
A lenovo thinkpad széria nálam is egyik kedvenc.
Ezek üzleti gépek és erősebbek nemcsak belsőleg hanem külsőleg is.
Igen szerintem is jó választás lesz. Majd kiderül amikor megjön remélem már holnap.
Szerintem kissebb a képérnyő de majd megoldom. :)
Ha megjön 1 nap alatt kipróbálom és majd írok milyen , bevált-e !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!