Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hétvégén döntenem kell!...

Hétvégén döntenem kell! Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Hétvégén rendelni akarok 1 laptopot 90k van rá ...sajnos csak ennyi jutott de már a régi nem működik.(photoshop szerkesztés, játék,filmezés, videóvágás ra kellene)..ki néztem kettőt egy használtat és egy újat...

A használttól félek de elvileg elég jó...

Az újat csak azért választanám mert ugye új és megbízhatóbb...nem tudok dönteni...szerintetek melyik éri meg jobban?

Linkelem őket:

Használt:

[link]

Új:

[link]

2019. nov. 27. 19:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül egyértelműen az első.

A második teljesítménye a béka feneke alatt.

Elsőbe még egy SSD-t ha raksz, egy nagyon pöpec laptopod lesz.

2019. nov. 27. 19:38
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi!:) eddig a Lenovora hajazok én is ..
2019. nov. 27. 20:05
 3/16 fukapapa27 ***** válasza:
87%
Volt a kezem közt 2-3 ilyen Lenovo és megmondom őszintén, hogy nagyon jó kis gép volt pedig az még gyengébb procival volt mint ez, én a Lenovo laptopot választanám, mert az a ASUS az totál nulla, azzal nem, hogy játszani de kétlem, hogy a photoshop szerkesztés is megy-e rajta! :)
2019. nov. 27. 23:50
 4/16 anonim ***** válasza:
27%

Én a helyedben a következőn is elgondolkoznék:

[link]

Mivel DDR4-es ramok vannak benne és 2x akkora HDD, ráadásul a felbontása is 1920x1080-as!

Jaaa és "új"! :-) Jaaa és HP! :-) ...jaaa és Operációs Rendszert meg majd telepítesz rá!

2019. nov. 28. 00:19
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó által linkelt laptop majdnem egálba van a kérdező második linkjével, nem éri meg.
2019. nov. 28. 00:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

A lenovo thinkpad jó erős gép ésa paraméterei is jók, a belső tárhely is elfogadható, de később tudod fejleszteni is, szerintem ez a jó, és i5-ös procija van, amivel photoshoppal is jól tudsz dolgozni bár használt ez hátrány, kérdezz rá, hogy van-e vmi hibája, mert ha csak pl. áramforrással működik akkor nem venném meg.

A thinkpad széria a legjobb lenovoba, de egy ilyen gép újonnan nem 90 ezer.

Az asussal én alapból nem foglalkozom, és a paraméterei is semmi, intel celeron procival a photoshop se működne.

2019. nov. 28. 04:24
 7/16 anonim ***** válasza:
50%

#5-ösnek:

MOCSKOSUL NINCS EGÁLBAN! :-)

Ismétlem a gyengébbek kedvéért: DDR4, 1TiB HDD, 1920x1080 -> ez messze jobb a a kérdező által kigondolt laptopoktól!

2019. nov. 28. 11:06
 8/16 A kérdező kommentje:

Mar megrendeltem köszi!

Azt nem tudja valaki hogy Think pad T450 ultrabookon van e billentyűzet világítás?

Mert elvileg van de a bill- en nem láttam az inkonját.illetve hol lehet majd bekapcsolni?

Leírásban minden oldalon máshogy írják le ...

2019. nov. 28. 11:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Van világítás. Amúgy mindenképpen jobban jársz egy Lenovo thinkpad-dal, pláne, hogy windows 10 pro 64-es op. rendszerrel működik. Csak a képernyőméret jól láttam, hogy 15,6"?

Mert Photoshop munkánál ez a minimum képernyő méret.

Megspóroltál újonnan 400-ezer forintkát, mert újonnan 500 ezer egy ilyen laptop.

I5-ös procival több mindent tudsz már, komolyabb munkákhoz is jó.

Majd mikor már kipróbáltad beszámolsz milyen? Hogy működik jól és minden oké?

A lenovo thinkpad széria nálam is egyik kedvenc.

Ezek üzleti gépek és erősebbek nemcsak belsőleg hanem külsőleg is.

2019. nov. 28. 11:32
 10/16 A kérdező kommentje:

Igen szerintem is jó választás lesz. Majd kiderül amikor megjön remélem már holnap.

Szerintem kissebb a képérnyő de majd megoldom. :)

Ha megjön 1 nap alatt kipróbálom és majd írok milyen , bevált-e !:)

2019. nov. 28. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!