Most meg kéne vegyem az MS Accest?

#4 vagyok: Egyetemen soha nem kérnek olyan programot, ami a hallgató számára nincs biztosítva.
2.pont: Most jut eszedbe, hogy 2 hét múlva zh, de még nem is láttad soha? Bejárni luxus?

Az oktatási hivatal biztositja minden tanulónak akinek van aktiv hallgatói jogviszonya az Office 365-öt. Egy gyors regisztrációt követően a tied.
Azért örülök neki hogy a lényeget meg lehetett ragadni, de ha szeretnéd akkor tájékoztatlak. Informatikai alapismeretek tárgy keretein belül az első 4-5 héten olyan dolgokat mutatták be és ismertettek velünk mint a Neptun, munkavédelem a számítógép részei. Elmaradt kb 2 óra egy órán Excel word feladatokat csináltunk 1 word majd rá kövi órán egy Excel zh. Jövő héten azt mondta beszél egy keveset az Accessről majd 2hét múlva zh. Szóval ha nem tudod, hogy mi a helyzet érdeklődj és ítélkezz, ne fordított sorrendben :)
Egyébként pedig van 365 ös csomagom, de nincs benne illetve én nem találom... De szerintem nincs 😅

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!