Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10 köcsög driver...

Windows 10 köcsög driver lecserélése. Hogyan?

Figyelt kérdés

Arduino programozasba kezdtem, de már az lején elakadtam...

A gép nem tölti fel a programot az arduinora a windows driver miatt, és hiaba próbalok beállítani egy masik drivert, mindig kiírja:

A windows megállapitotta, hogy már az eszköz legkorszerűbb illesztőprogramja van telepítve.

Hogyan lehetne lecserélni, ezt az illesztőprogramot?

#Informatika arduino #Driver windows10
2019. nov. 24. 21:30
 1/10 fukapapa27 ***** válasza:
69%
Menj az eszközkezelőbe, keresd meg amelyiket ki akarsz cserélni és menj az eltávolításra és ha rá klikk akkor ott választhatsz, hogy "eltávolítás" és "eltávolítja a gépről is" vagy valami ilyesmi és az utolsót kell választani, mert akkor komplett le veszi a gépről! Legalább is a 7-nél így volt! :)
2019. nov. 25. 05:20
 2/10 A kérdező kommentje:

Úgy látszik , hogy nem vagy kepbe az arduino val kapcsolatban, "programozára,, inkább elektronika mint informatika...

És ,valahol el kellkezdeni, gondolom te se úgy születtél, hogy a kisújjadba volt az egész informatika.

2019. nov. 25. 06:10
 3/10 A kérdező kommentje:

Már próbáltam, de nincs olyan hogy törles, csak olyan hogy frissítés, es hiaba állítom be, hogy melyik drivere frissítsen, csak kiírja, hogy: már a lekorszerűbb illesztőprogram van telepítve...

2019. nov. 25. 06:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Úgy latszik, ez a windows10 átka, hogy minden frissítest erőltet
2019. nov. 25. 06:15
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Na igen én sem úgy születtem, de nem akartam másodfokú egyenleteket megoldani, amikor még az összeadást sem ismertem.
2019. nov. 25. 06:23
 6/10 fukapapa27 ***** válasza:
57%
Hát én nem tudom, hogy neked milyen Win 10-ed van, mert én nálam van olyan, hogy eltávolítás ha jobb gombbal rá klikkelek és el is távolítja a drivert nekem, tutira jól próbáltad meg, rá klikkeltél a pluszra kinyitódott az egész és ott konkrétan arra a driverre jobb gombbal rá klikkeltél?
2019. nov. 25. 09:15
 7/10 A kérdező kommentje:

[link]

Én így (is) próbáltam, csak nekem,

(a videó 1 30. percenél) nem azt irja ki, hogy a ,,windows befejezte a telepítest"

hanem azt, hogy:A windows megállapitotta, hogy már az eszköz legkorszerűbb illesztőprogramja van telepítve.

Szerintrm, először azt a bizonyos "legkorszerűbb" drivert kéne törölni, csak ez eddig nekem még nem sikerült..

2019. nov. 25. 19:16
 8/10 CspCsj ***** válasza:
69%

A többiek a linkelt videó 0:20 időpontja szerinti driver eltávolításra gondolnak.

Utána pedig tiltsd le a netet, amíg nem telepíted kézzel a driver-t.

A Windows 10 valószínűleg hamarabb frissít, így mire kézzel megcsinálod, már az "újabb" kerül fel.

Ha esetleg ezt is frissítené, akkor Eszközkezelőben duplaklikk az eszközön, majd Illesztőprogram fülön Visszaállítás.

Végső esetben az automatikus driver frissítést kapcsold ki.

[link]

2019. nov. 25. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Végül sikerült?
2020. márc. 22. 20:53
 10/10 A kérdező kommentje:

Az arduino volt gyárihibás, azota vettem újat , hibatlanul mukodik.

En megtanultam c be programozni,most időjárás állomas epitek az esp8266 01 wifi mofullal,es knx et tanulok...

Azota, kb enyi törtent.

"Ha az ember mindig olyat csinál amit tud , soha nem fog fejlődni."-én

2020. máj. 17. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!