Windows 10 köcsög driver lecserélése. Hogyan?
Arduino programozasba kezdtem, de már az lején elakadtam...
A gép nem tölti fel a programot az arduinora a windows driver miatt, és hiaba próbalok beállítani egy masik drivert, mindig kiírja:
A windows megállapitotta, hogy már az eszköz legkorszerűbb illesztőprogramja van telepítve.
Hogyan lehetne lecserélni, ezt az illesztőprogramot?
Úgy látszik , hogy nem vagy kepbe az arduino val kapcsolatban, "programozára,, inkább elektronika mint informatika...
És ,valahol el kellkezdeni, gondolom te se úgy születtél, hogy a kisújjadba volt az egész informatika.
Már próbáltam, de nincs olyan hogy törles, csak olyan hogy frissítés, es hiaba állítom be, hogy melyik drivere frissítsen, csak kiírja, hogy: már a lekorszerűbb illesztőprogram van telepítve...
Én így (is) próbáltam, csak nekem,
(a videó 1 30. percenél) nem azt irja ki, hogy a ,,windows befejezte a telepítest"
hanem azt, hogy:A windows megállapitotta, hogy már az eszköz legkorszerűbb illesztőprogramja van telepítve.
Szerintrm, először azt a bizonyos "legkorszerűbb" drivert kéne törölni, csak ez eddig nekem még nem sikerült..
A többiek a linkelt videó 0:20 időpontja szerinti driver eltávolításra gondolnak.
Utána pedig tiltsd le a netet, amíg nem telepíted kézzel a driver-t.
A Windows 10 valószínűleg hamarabb frissít, így mire kézzel megcsinálod, már az "újabb" kerül fel.
Ha esetleg ezt is frissítené, akkor Eszközkezelőben duplaklikk az eszközön, majd Illesztőprogram fülön Visszaállítás.
Végső esetben az automatikus driver frissítést kapcsold ki.
Az arduino volt gyárihibás, azota vettem újat , hibatlanul mukodik.
En megtanultam c be programozni,most időjárás állomas epitek az esp8266 01 wifi mofullal,es knx et tanulok...
Azota, kb enyi törtent.
"Ha az ember mindig olyat csinál amit tud , soha nem fog fejlődni."-én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!