Miért tűnik a monitor képe pár másodpercre mint amikor felbontást változtatok?
Van egy új videókártyám Radeon RX 550 2Gb alaplapom Asrock H77M.
Gondoltam arra is ,hogy nem kompatibilis az alaplap a videókártyával csak mert a régivel (videókártyával) nem csinálta ezt.
Már újratelepítettem a Windows-t a drivvereket.
A probléma akkor jön elő amikor valamilyen programot használok legyen ez valami játék vagy simán a böngésző.
Mi lehet a probléma?
Mi a megoldás?
Köszönöm a válaszokat.
Ilyenkor a monitor "új jelet kap", egy teljesen másikat, mint amilyet eddig kapott. Ezt még fel kell ismernie, időbe telik.
Teljesen normális.
1. És körülbelül meddig tart ez ? már egy hete ezt csinálja.
2.nem igazán értem mindenhol az ajánlott felbontást használom.
Külső zavar is okozhatja. HDMI bemenetű monitoroknál többször láttam ilyet.
Elindul vagy leáll a konyhában a hűtőszekrény kompresszora, ki vagy bekapcsolják a világítást valahol (akár a másik szobában) stb.
Lehet benne valami amit az előző mond. Kollégámnál is szoptunk egy hasonló gond miatt. Ő a TV -t használja monitorként. Eltűnt a kép, meg vissza jött, megint eltűnt megint vissza jött. Hozta a gépet, hogy telepítsem újra. Nálam ugyan nem csinálta, de ragaszkodott hozzá. Visszavitte csak csinálta. Adtam neki egy régi D-SUB -os TFT monitort, azzal nem csinálta. Visszakötötte a TV -re megint csinálta. Mondom WTF???
Utána a végén kiderült hogy hibás volt a UPC -s modem DC adaptere, és az zavarta a dolgokat. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!