Szerintetek melyik hangtechnika lenne a legaktuálisabb számomra?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék egy jó hangtechnikát kialakítani. Nekem van most 2 passzív hangfalalm, egy erősítővel. Úgy szeretném, hogy 2 passzív mélynyomót még vennék melléjük,meg egy erősítőt, és egy keresztváltót hogy szép legyen a hangzás, vagy vegyek még 2 sima passzí hangfalat, és egy erősítőt, és hangosabb, faszább lenne a hangzás? Jah és melyikből jönnék ki olcsóbban. Igazándiból kisebb bulikra használnám, és zenehallgatásra. Szerintetek melyik opció lenne a legaktuálisabb?2019. nov. 24. 20:16
1/4 anonim válasza:
"Nekem van most 2 passzív hangfalalm, egy erősítővel."
Pontosan milyen? Gyártó? Típus?
Mennyi pénzed van rá?
2/4 fukapapa27 válasza:
Ahogy az #1 válaszíró is írta, nem adtál semmi információt, hogy milyet is szeretnél mennyiért!
Valami ilyenre gondolsz?
vagy ha ez kicsi és bulikra szeretnéd laptopról vezérelni akkor innen válasz aktív rendszer és nem kell erősítő külön, és hidd el ez szólni fog! :)
3/4 fukapapa27 válasza:
Sorry ezt elfelejtettem:
4/4 A kérdező kommentje:
Electronik star-rol nem rendelek, mert onnann mar rendeltem, es nem azt a hangminoseget kaptam, amit vartam, es egyebkent igen, kisebb bulikra hasznalnam, es zenet hallgatni. Nekem nem az ár számít, hanem az hogy melyik kompozíció lenne a jobb es szebb?
2019. nov. 26. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!